1939

Щастливи съвпадения за Водолеите, други зодии ще се радват на нова любов

Късмет с хороскопа на "Марица" в последния ден от 2022-ра година!

ОВЕН

Бъдете внимателни. Не предприемайте нищо важно за този ден. Заложете на това, което знаете и можете най-добре. Време е да обсъдите някои идеи, които ще ви донесат добри доходи. Не пропускайте възможността да зарадвате любимите си хора.

ТЕЛЕЦ

Днес ще получите подкрепа, от която отдавна се нуждаете, така че ще може да изпълните много от желания си. Отлично време за релакс и равносметка. Добре е да се оставете на течението на събитията, възникналите проблеми бързо ще се решат и то без чужда намеса.

БЛИЗНАЦИ

Днес ще намерите решения на всякакви въпроси, колкото и сложни да са те. Ще намерите общ език с опонентите си и ще привлечете на своя страна хора, които преди са били ваши недоброжелатели. Идеите ви ще се харесват и ако ви потрябва помощ, задължително ще я получите.

РАК

Подходящо време за решение на практически въпроси. Колкото по-малко фантазирате и летите в облаците, толкова по-добри резултати ще постигнете. Не си струва прекалено много да размишлявате за миналото. Излишната самокритичност няма да ви е от полза.

ЛЪВ

Днес оставете всичко в ръцете на другите и се отдайте на почивка. Ще намерите добро решение на лични проблеми, които ви притесняват от известно време, ако говорете открито за своите чувства и преживявания.

ДЕВА

Днес се занимавайте само с това, което ви е интересно, без да поемате излишни рискове. Споделяйте идеите си открито и ще намерите нужната ви подкрепа. Неочаквани парични приходи ще ви позволят да направите по-големи подаръци и да приготвите изненада.

ВЕЗНИ

Отлично време да приемете полезен съвет, както и да анализирате критична ситуация. Вашата рационлност и аналитичност днес ще се окажат полезни. От неочакван източник ще получите важна информация, но за всеки случай, проверете достоверността й.

СКОРПИОН

Днес ще се сблъскате с дребни недоразумения и малки трудности. Ще имате възможност за нови интересни запознанства, ще общувате с хора, които с удоволствие ще споделят своя опит. Не са изключени вълнуващи предложения – ще трябва внимателно да направите избор.

СТРЕЛЕЦ

Денят може да се определи като емоционален. Ако сте настойчиви и изобретателни, ще получите всичко, което искате. Важно е да избегнете неоправдания риск. За да постигнете резултати, заложете на рутината. Днес ще сте склонни да правите повече компромиси.

КОЗИРОГ

Днес е време за релакс и анализ. Решаването на каквито и да е въпроси, оставете за следващите дни. По този начин ще избегнете недоразумения и неприятни ситуации. Следвайте интуицията си при възникналите финансови проблеми.

ВОДОЛЕЙ

Началото на деня е свързано с приятни изненади и щастливи съвпадения. Случайни срещи ще открият нови възможности, на които трябва да отделите повече време през следващите дни. Избягвайте физическите натоварвания, както и разговори с хора, които могат да развалят настроението ви.

РИБИ

Не всичко ще се развива, така както сте го планирали, но за сметка на това, отлично ще се разбирате с хората около вас и това ще допринесе за добрата атмосфера. Днес е време за малки покупки, в това число и не планирани, но не прекалявайте с количеството.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?