1553

Щастлив обрат за Девите, ще върви на още три зодии

Късметлийска събота от нас!

 

ОВЕН

Днес нищо няма да ви попречи да реализирате плановете си. Ще получите ценна информация, която ще ви помогне бързо да решите важни проблеми. Ще успеете да прекарате приятно времето си с приятели и да зарадвате някои от тях. Очаквайте добри новини и приятни изненади. 

ТЕЛЕЦ

Благоприятно време за делови срещи. Ще обсъждате и текущите задачи, и бъдещи планове. Вашите идеи, вероятно ще се харесат на всички и ще получите пълна подкрепа за реализирането им. Ще получите покана за дългосрочно сътрудничество, особено успешно откъм финанси.

БЛИЗНАЦИ

Ползотворен ден. Не всичко ще става лесно, но и вие няма да се отказвате, а ще проявите завидна изобретателност. Умението ви да гледате на обикновените неща по необичаен начин, ще ви помогне. Харесва ви да експериментирате, така че действайте смело. В личен план – романтична среща ще ви изненада.

РАК

Ще се появят прекалено много нови идеи и всяка от тях ще е перспективна. Не е лесно да решите с коя да започнете. Не се плашете – звездите са с вас, а инстинкът ще ви помогне да намерите вярното решение. Може да започнете подготовката и за желаните промени в дома.

ЛЪВ

Щастливи съвпадения ще ви помогнат да постигнете отлични резултати и да се справите и с неприятни задачи. Доверете се на интуицията си. Денят ще ви донесе много нови идеи, които в близко време ще успеете да реализирате. Лесно ще намерите и общ език с малко познати за вас хора.

 

ДЕВА

Много проблеми, зарязани от вас, неочаквано ще се окажат прости и бързо решими. Това ще ви отвори съвършено нови перспективи. Не губете увереност –имате знанията, необходими за успех. Днес може да направите и някои по-големи покупки, безгрешно ще изберете правилните вещи.

ВЕЗНИ

Трудно ще намерите общ език с околните. Взаимни претенции и неизпълнени обещания ще бъдат в основата на конфликтни ситуации. Трябва да проявите търпение и деликатност, за да избегнете крайности. Вашата целеустременост ще ви помогне да се справите с проблемите, така че, бъдете оптимисти.

СКОРПИОН

Благоприятен ден както за творчество, така и за необичайни и интересни занимания. Откриват се нови възможности, ще се появят и предизвикателни идеи. Ако сте свикнали да действате традиционно, днес може смело да експериментирате. Денят е добър и от финансова гледна точка.

СТРЕЛЕЦ

Отличен ден, пълен с добри идеи и вдъхновяващи събития. Бързо ще се справите с проблеми, които са ви се стрували сложни. Ще намерите верните отговори на отдавна зададени въпроси. Опитайте се да вникнете, дори и в най-малките детайли. Приятелска среща ще ви зарадва.

КОЗИРОГ

Възможни са дребни трудности, но този ден няма да имате проблеми, с които да не може да се справите. От вас се иска да проявите упоритост и да не се предавате след първите опити. Бъдете готови в движение да смените плановете си. Ще получите важна информация, която е по-добре да не споделяте.

ВОДОЛЕЙ

Денят може да е успешен, ако не действате импулсивно. Не бъдете прекалено емоционални и си спомнете за отдавна дадени обещания. Ако сте сериозни ще постигнете успех и то в неперспективни задачи. Бъдете особено внимателни с финансите си - не взимайте пари назаем.

РИБИ

Днес едва ли ще има важни събития за вас. Затова наблегнете на планирането. Не е изключено да ви се наложи да отложите събития, които отдавна сте чакали. Не се огорчавайте – по-късно ще разберете, че така е било по-добре. Бъдете внимателни с новите познати.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?