1553

Щастлив обрат за Девите, добри новини чакат..

Късмет!

ОВЕН

Сутринта ще бъде доста напрегната. Малко вероятно е да успеете да се придържате към плановете, които сте направили по-рано. Ще има твърде много изненадващи събития и хората около вас ще се държат по-различно от очакваното. Не са изключени някои дребни грешки и досадни загуби. 

ТЕЛЕЦ

Вслушавайте се в интуицията си днес. Тя определено ще ви подскаже какво трябва да направите и какво може да отложите. Може да нямате време да свършите всичко, което сте планирали, но все пак ще успеете да се справите с най-важните задачи. В началото на деня е по-добре да разчитате на собствените си сили.

БЛИЗНАЦИ

За много от вас, днес ще бъде трудно да се съсредоточат Помислете дали можете да отложите планираните задачи или да ги поверите на някой друг. Ако това няма как да стане, се опитайте да оцените правилно силите си и да не се стремите към невъзможното. 

РАК

Денят ще бъде доста уморителен. Ще имате много работа, а и ще се наложи да вземете активно участие в решаването на проблемите на други хора. Няма да имате сериозна причина да бързате. Пестете силите си и се опитайте да отложите решаването на задачите, които не са спешни.

ЛЪВ

Вероятни са добри новини. Някои от вас ще разговарят с хора, за които са се тревожили напоследък. Дългогодишни приятели или просто добри познати могат да ви предложат нещо необичайно и интересно. Спокойно може да се съгласите без много да мислите и без да се страхувате от уловка. 

ДЕВА

Днес позабравени проблеми може да се върнат и да се наложи да се заемете първо с тях. Ще трябва да отложите планирани дейности или дългоочаквани срещи. Ще проявите завидна креативност и ще ви хрумнат страхотни идеи, с помощта на които бързо ще се справите с непредвидената ситуация.

ВЕЗНИ

По-добре е да отложите сериозните разговори. Денят няма да е подходящ за тях. Намирането на общ език с другите ще бъде по-трудно от обикновено и понякога дори дългогодишни съюзници ще ви разбират погрешно. Запазването на самообладание също няма да е лесно.

СКОРПИОН

Денят ще е много ползотворен. Ще успеете да завършите започнати по-рано неща и спокойно да решите дребни задачи, които отдавна изискват внимание. Можете да се заемете с оформянето на важни документи, официални писма или искания. Ще бъдете внимателни и ще се справите бързо.

СТРЕЛЕЦ

Днес ще е особено важно да прецените правилно силите си и да не витаете в облаците. Тези от вас, които ще гледат реалистично на нещата и няма да си създават илюзии, не само ще имат време да направят всичко, което са планирали, но и ще се справят добре с решаването на съвсем нови проблеми.

КОЗИРОГ

Вероятно ще искате да внесете нещо необичайно в живота си и да нарушите обичайния ход на събитията. Можете да тествате уменията си в нещо ново, но се опитайте да бъдете внимателни и да използвате здравия си разум. Преследването на емоции може да доведе до неприятности.

ВОДОЛЕЙ

Сутринта трябва да бъде посветена на решаване на познати проблеми. По-късно можете да се заемете с нещо ново. Опитайте се да избегнете претоварване - днес това може да причини голям дискомфорт. Втората половина на деня е идеална за релакс, фитнес или профилактични процедури.

РИБИ

Струва си да започнете деня с важни въпроси и решаване на сериозни проблеми. Сутринта ще бъде особено благоприятна затова и ще се справите отлично с всичко, което предприемете. Вероятни са малки парични постъпления. Те ще ви позволят да направите някои непланирани покупки.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?