3906

Щастлив ден за Близнаците, полезна информация за Козирозите

ОВЕН

Вслушайте се в интуицията си. Нейните насоки ще бъдат особено точни и полезни днес. Благодарение на тях бързо ще разберете двусмислени ситуации и ще намерите общ език с нови познати. Щастлива случайност ще ви наведе на интересни мисли. Първата половина на деня ще бъде особено благоприятна за творчество. 

ТЕЛЕЦ

Няма да е лесно да запазите самообладание. Днес ще сте по-избухливи от обикновено и ще бъдете много по-нетърпеливи към всичко, което се случва. Поддавайки се на мимолетен импулс, може да кажете твърде много или да направите нещо, за което по-късно ще  съжалявате.

БЛИЗНАЦИ

Денят няма да е от най-спокойните, но със сигурност ще ви хареса. Подходящ е да се захванете с нещо напълно непознато или да експериментирате с това, с което сте се осмелявали да започнете досега. Щастливи съвпадения и неочаквани събития ще ви подтикнат към неочаквани действия. 

РАК

Ако имате големи планове за деня, започнете да ги изпълнявате от сутринта. По това време подкрепата на звездите ще е особено силна и ще се справите много добре. Вероятни са неочаквани новини, които ще ви зарадват. Не са изключени предложения, на които би било добре да отговорите веднага. 

ЛЪВ

Денят ще е идеален за поемане на инициатива както в делови, така и в лични отношения. Колкото по-смели и необичайни са вашите идеи, толкова по-голяма е вероятността другите да ги харесат. Лесно ще намирате общ език с нови познати и ще завържете нови приятелства. 

ДЕВА

Вероятни са дребни недоразумения и неприятни инциденти. Те обаче няма да имат сериозни последствия и скоро могат да бъдат забравени. Затова не се притеснявайте, останете оптимисти и не се отказвайте от започнатото, ако нещо не се получи. Не е желателно да обсъждате финансови въпроси.

ВЕЗНИ

Денят ще е доста напрегнат. Това може дори да доведе до някои трудности, но не е нужно да се справяте с тях сами. Вероятни са малки парични постъпления от неочаквани източници, успешни сделки или покупки. Добре е да почистите и да се отървете от ненужните неща. 

СКОРПИОН

Денят ще ви радва с приятни събития и вдъхновяващи новини. Подходящ е за предприемане на нещо ново или за съсредоточаване върху труден и важен въпрос. Ако имате нужда от помощ, ще я получите бързо. Наоколо винаги ще има много хора, които да ви подкрепят. 

СТРЕЛЕЦ

Сутринта едва ли е подходяща за важни и сложни дела. Първо, няма да е лесно да се концентрирате и второ, има вероятност да се уморите много рано. Освен това съществува риск напълно неочаквано да се наложи да решавате чужди проблеми и това да обърка плановете ви. 

КОЗИРОГ

Събитията през този ден ще ви помогнат да погледнете на много неща по нов начин. Ще  забележите това, на което не сте обръщали внимание и ще направите правилните изводи от това, което виждате. Информацията, получена през деня, ще ви позволи да избегнете грешки, напразно вълнение и ненужна суета. 

ВОДОЛЕЙ

Внимавайте с парите. Днес ще сте склонни към лекомислие по финансови въпроси, така че има риск да похарчите значителна сума за дреболии или да направите някои глупави покупки. Във всички останали дейности ще имате успех. Разбирателството с околните ще бъде лесно. 

РИБИ

Настроението ще бъде отлично и ще ви помогне да разрешите много проблеми. Не бива да се отказвате от това, което сте планирали, ако нещо се обърка. По-късно ще трябва да проявите постоянство, за да постигнете добри резултати. Някой ще се нужда е подкрепа, помислете внимателно преди да предприемете действия.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?