2374

Щастието се усмихва на две зодии, на друга животът се преобръща

ОВЕН

Ден на страхотни идеи и почти брилянтни открития. Вашите неочаквани и точни преценки изумяват другите; дори тези, които преди са се интересували само от собственото си мнение, започват да ви слушат. Лесно ви е да отгатнете желанията на любимите хора, но е малко по-трудно да ги изпълните.

ТЕЛЕЦ

Денят е чудесен за правене на полезни неща. Ще успеете да намерите прост и ефективен начин за решаване на някои задачи, като по този начин ще си спестите доста време. Хората, които ви познават добре, ще дават съвети, в които си струва да се вслушате. Независимо от обстоятелствата, останете спокойни.

БЛИЗНАЦИ

Денят е добър. Обстоятелствата са благоприятни да се заемете с нещо ново, важно, интересно и сложно. Усещате, че бързо ще постигнете първите успехи. Ще бъде лесно да намерите съюзници и помощници. Много и различни хора са готови да ви подкрепят. Ще имате късмет във всичко, свързано с пари.

РАК

Ден на неочакван късмет. Вашите дългогодишни желания ще се сбъднат. Ще се създават благоприятни обстоятелства за нови запознанства. Бързо ще намирате подход към тези, които виждате за първи път. Вероятно е начало на ново приятелство или романтична връзка. Възможни са парични приходи.

ЛЪВ

Подходящ ден за всяка дейност, която ви позволява да придобиете нови знания и да научите нещо полезно. Бързо ще запомняте всичко, което може да ви бъде полезно. Хората около вас често ще търсят съвет, а понякога дори ще го следват. Среща с приятели ще повдигне настроението ви.

ДЕВА

Днес сте особено добри в комуникацията и сделките. Може да се споразумеете за важни неща и да решите кои от плановете си ще реализирате на първо място. Вероятни са добри новини. Възможно е заради тях да се наложи да промените плановете си, но ще го направите с голямо удоволствие. 

ВЕЗНИ

Приятен ден, пълен с интересни събития и добри идеи. Бързо ще решавате натрупаните дребни проблеми. Хората около вас ще ви помагат с удоволствие. Може да се обърнете към тях за съвет, ако се окажете в трудна ситуация. Успявате да направите много полезни неща не само за себе си, но и за другите.

СКОРПИОН

Днес със сигурност няма да можете да избегнете суматохата. Хората около вас ще се месят усилено в делата ви и ще допринясят за хаоса. Но всички негативни емоции ще изчезват, щом си намерите интересно занимание. Денят ще е успешен по отношение на финансите. Възможни са значителни приходи.

СТРЕЛЕЦ

Напрегнат, но много интересен ден. Осъзнавайки, че можете да постигнете много, ще се опитате да не губите и минута. Но околните не са в крак с вас и дори се ядосват, че трябва да бързате. Това може да доведе до напрегнати моменти.  Ще успеете да предотвратите конфликтите. 

КОЗИРОГ

Това е денят, в който е може да се досетите за нещо важно и да разрешите проблема. Ще успеете да намерите изход от трудна ситуация и да отговорте на всеки въпрос. Може да се заемете с нова задача. Срещите ви ще вървят добре - намирате начин да задоволите всички претенции.

ВОДОЛЕЙ

Всяка дейност днес ще изисква повече време и внимание от обикновено. Дори и да правите нещо познато, ще трябва да положите усилия, за да доведете започнатото до края. Добре е, че наблизо има хора, които са готови да помогнат и да поемат някои ваши грижи. Очаквайте изненади.

РИБИ

Благоприятен ден за решаване на важни въпроси. Вие сте сериозни и внимателни, не пренебрегвате нищо и намирате най-добрия изход от всяка ситуация. Това не означава, че винаги нещата се случчват лесно, но не се оплаквате. Постоянството ви помага да се справяте с трудните неща. 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?