46

Щастието му е в ръцете след "Фермата": Яни и гаджето чакат първа рожба?

Идва ли най-хубавата вест за любимеца на зрителите

Любовният живот на пчеларя Яни Андреев от култовото риалити "Фермата" остава загадка. Той продължава да пази в тайна името на своята половинка, а това само увеличава клюките и слуховете по негов адрес.

Последният слух е, че любовта на Яни чака бебче и той ще става татко.

Мълвата тръгна след като в Инстаграм се появи публикация на нова снимка на двамата. На нея те държат тава баница, а Яни е написал "Кой ли е майстора на баницата?"

По-голямо внимание обаче пак се обръща на самата половинка на фермера. Според някои, уголеменото ѝ коремче се дължи на бременност. Други пък твърдят, че Яни Андреев е правил и други намеци, че ще става баща. 

При скорошното си гостуване в телевизията все пак запази жената до себе си в тайна. Очевидно иска да е извън медийният шум. Единствените неща, които каза Яни за нея са, че са заедно от две години, че половинката му се страхува от пчели и затова работи по лозята на семейството му. Третото нещо, което каза половинката си пчеларят беше, че не я е избрал по външен вид, а по това, че много работи. Зрителите обаче така и не разбраха името ѝ, пише woman.bg.

Косвена подкрепа за теорията, че Яни и приятелката му чакат дете, може да се открие и в коментара, който той направи в студиото за първата им обща снимка в социалните мрежи. Пчеларят коментира, че тя е направена по Коледа, "когато семействата трябва да бъдат заедно". Мистерията около двойката се задълбочава, но поне е ясно едно – любовта на Яни със сигурност не е певицата от "Фермата" Лилия, каквито слухове имаше преди.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Калин

Калин

25.01.2023 | 11:58

Честито!

Отговори
7 1

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?