71

Шокиращо разкритие: Ванга предсказала на Лепа Брена кога ще е краят й

Показателно, че не всичко върви по мед и масло за сръбската фолклегенда, след като наскоро се провали и концерта й в Подгорица

 

Лепа Брена вече все по-често започна да говори за проблеми и за необходимостта да намали темпото. Показателно, че не всичко върви по мед и масло за сръбската фолклегенда, след като наскоро се провали и концерта й в столицата на Черна гора - Подгорица. 

На 10 май популярната блондинка трябваше да изнесе концерт в зала "Морача" в града, но музикалното събитие падна от афишите. За радост на феновете изявата на Брена не е канселирана окончателно. По думите ѝ е изместена за 25 май.

Пред К1 тя признава защо се е стигнало до отмяната на концерта: "Не можахме да подготвим пълната продукция, която искахме, защото аз настоявам, че в Подгорица трябва да дойде толкова велик и голям екип, колкото беше в Сараево, пише "Телеграф".

Защо? Защото не съм била от много години там.. Бих искала да създам тази сценография и всичко, което публиката ще има възможност да види и чуе".

Защо обаче нейният екип не е съумял да направи това навреме за 10-и май, не е ясно. Брена обаче си признава, макар и завоалирано, че са я налегнали грижи и проблеми.

 
"Мисля как да си почина възможно най-скоро, да се пренастроя, кой сериал ще гледам, къде ще ходим на почивка с Боба, да се порадваме на себе си. Мисля си за някои обикновени, човешки неща", заяви Брена, разкривайки как се справя с проблемите.

"Животът се състои от проблеми, но за интелигентните хора проблемът е това, че нещо трябва да се реши", допълва певицата, уточнявайки: "Никога не съм бягала от проблемите. Аз съм жена боец, умея да се справям с трудни и лесни неща".

Най-голямата музикална звезда на бивша Югославия си припомни и срещата от миналия век с известната пророчица Баба Ванга.

"Когато отидох при нея, тя ми каза: "Догодина като дойдеш през септември, пак ела при мен направо". Казах й: "Ванга, догодина ще почивам". Тя се засмя на това и каза: "Докато си жива ще пееш, няма да си починеш една година, защото това ти е съдбата".

Дали ще издържи на напрежението любимката на хиляди фенове на турбофолка, предстои да видим, пише show.blitz.bg.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?