Следвайте ни

Шокиращо признание! Рут Колева проговори за аборта си и Карбовски

viber icon

Певицата Рут Колева за пръв път си позволи да бъде толкова откровена и да разкрие неподозирана история от личния си живот. Тя е поредната звезда, която е погнусена от журналиста Мартин Карбовски, който напоследък трупа само черни точки. 

Певицата разказа една срамна история от миналото си, която не може да забрави, колкото и да се мъчи. Тя проговори за аборта си и как е била приклещена от Карбовски в този тежък емоционален момент. Тогава той я заключил в студиото и я пристиснал да говори. 

Преди почти 8 години бях поканен да участвам в телевизионен проект, наречен ′′ Къртицата ′′ - риалити шоу с елементи на Survivor, Far Factor и Big Brother. Проектът изглеждаше вълнуващ, предизвикателен и също даде перспектива да ескалира кариерата ми, затова реших да опитам. Бях на 22 по това време и малко не знаех, че това шоу ще преобърне света ми с главата надолу. По това време излизах с мъж от няколко месеца - това беше нова връзка, която бързо се оказа крехка", започва разказа си Рут Колева. 

"Няколко седмици след излъчването на шоуто, връзката започна да се спира. Да ви спестя детайлите, липса на емоционална подкрепа, съчетана с вербално насилие и поръсване на бушуваща ревност, е рецептата за катастрофа във връзка. Проблемите ни започнаха да пречат на представянето ми и всичко се разиграваше по телевизията. Отделени от приятели и семейство, това, което трябваше да бъде едно от най-хубавите преживявания в живота ми, бързо се превърна в един от най-самотните моменти през моите 30 години на Земята. И за да направя нещата още по-объркващи, беше по това време, научих, че съм бременна", допълва скандалната певица. 

Рут веднага съобщава на продуцентите за деликатното си състояние, тъй като шоуто е съпътствано с много екстремни спортове. Рут не иска да излага бебето на опасност. Тя моли за неприкосновеност, не иска да прави състоянието си публично достояние. 

"Родителството е нещо, което винаги съм виждал за себе си, но не и нещо, което бих искал да споделя с човек като бившия си. Като човек, засегнат тежко от грозния развод на родителите си, си обещах в ранна възраст, че детето ми няма да преживее това", казва още тя. 

"Историята ми изтече в пресата и съвсем скоро стана сюжет в предаването. Бях засрамена и съкрушена. Започнах да получавам смъртни заплахи. И когато бях в най-слабата си точка, най-уязвимата, която някога съм била, бях принудена да направя интервю, което ще промени живота ми завинаги. Като млад артист на излизане, никога не си представяте, че договорите се разиграват в отрицателен смисъл, гледате само възможностите, които предстоят. Със сигурност си научих урока с този", споделя Рут, имайки предвид интервюто си при Мартин Карбовски. 

Интервюто беше с аутлет, който по това време покриваше ′′Къртицата".  При влизане в стаята за интервюта, вратата се заключва отвън и не много дълго в разговор, попитаха ме: ′′ Как се чувстваш да убиеш дете?". Осъзнавайки накъде върви това, поисках да изляза и да напусна, но бях хваната в капан - бях нагласена. В следващите 50 минути сякаш бях на съд в някакъв морален съд. Бях засрамена, унижена, наказана, демонизирана и дори обвинена за демографския упадък на моята нация", скандализира с историята си Рут. 

 

И продължава: "Домакинът стигна дотам, доколкото предлага да осинови и да се погрижи за детето, ако продължа напред с раждането. Както можете да си представите, след като се излъчи, бях затънала със съобщения и коментари. Наричаха ме "курва ′′,  ′′ убиец ′′ и ′′ Нечестно същество ". И това не свърши там. Този ′′ журналист ′′ проследи интервюто ми с два допълнителни епизода за моя ′′ публичен аборт ′′ - канейки бившия ми да разкаже ′′неговата страна на историята ′′ в някаква форма на мъжки броманс за свързване".

"Защо ме избра да бъда ′′ лицето на аборта "? Защо смята, че е добре да изобличи нещо толкова лично  за негова изгода? Тази история ме травмира с години. Но знаеш ли какво? Оцелях. Продължих напред. Излекувах се. Аз процъфтявах. Знаех, че съм направила правилния избор и не съжалявам за нищо от това", категорична е Рут Колева.

"Споделям историята си, защото не искам това да се случи на никой друг. Не искам друг човек да трябва да премине през нещо подобно. Да засрамиш жена е престъпление. Унижението е престъпление. О, и какво стана с този ′′ журналист "? В момента го обвиняват 10 млади жени за сексуален тормоз и изнудване в замяна на ′′ слава ". Карма", разкрива известната певица, пише show.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (16)

Таня

Таня

30.11.2020 | 01:26

Още от началото нещо не схванах защо се говори за тази Руд ту в мъжки ту в женски род, после вече загубих интерес....не можах да издържа до края...

Отговори
4 3
N.U

N.U

29.11.2020 | 21:58

Ех, няма угодия. Всички сте големи убавци, дето пишете и хулите. И аз също :D Изводът е : Не съдете и не изобличавайте другите,за да не бъдете съдени и вие. Някои все се питат защо не им върви в живота. Не може само да се хули и ругае и всички наоколо да са лоши, а ние да сме китка росна. Тази може и да е к....., както пишете, ама този който сочи с пръст.... какъв е? Някои го наричат Карма, аз го наричам Бог. Той е казал който се чувства безгрешен, пръв да хвърли камъка. Понеже Карбовски обича да изобличава лошото у хората, и той сега е уличен. Аз го съветвам да прави предавания за доброто, положителното у хората. Не всичко е само черно. Мухите ходят при мръсотия та, а пчелите....

Отговори
6 2
МИНА

МИНА

29.11.2020 | 21:53

КАКВА ПЕВИЦА Е РУТ КОЛЕВА, МОЛЯ ВИ! ЗЛОБАРКА И ПРАЗНОГЛАВА ПАТКА Е...

Отговори
4 3
МИНА

МИНА

29.11.2020 | 21:47

ТОЛКОВА СТЕ ПРОЗРАЧНИ ПРАЗНОГЛАВИ ПАТКИ!

Отговори
5 1
МИНА

МИНА

29.11.2020 | 21:50

ТАЗИ РУТ НЕ СТАВА НИТО ЗА ПЕВИЦА, НИТО ЗА НИЩО, ПЪЛНА СЪС ЗЛОБА И ПРОСТОТИЯ

Отговори
5 2
КАРБОВСКИ

КАРБОВСКИ

29.11.2020 | 19:34

За пореден път се изложи. Журналистите не правят така. Човек без достойство.

Отговори
5 4
Оле-мале

Оле-мале

29.11.2020 | 07:46

Рут,Каканашева и сие,който сте готови за пиар и гола слава да се представяте за жертви сте много,много жалки!!! Когато се отъркайте за интервю мозъка ви къде спеше??? Голямата уста Рут не я затвори,а Кс Каканашева не спря с позите на "ощипана мома" Ако не си вирнете опашките,кучетата няма да ви следват. Или защото никой не ви иска и плюете за пиар акции!!! Жалки,бедни ,дребни душици!!! Не харесвам Карбовски и не го гледам!

Отговори
18 11
О българино

О българино

29.11.2020 | 05:50

Имах чувството, че чета лош превод на интервюто на български от английски! Дали Рут е забравила българския език!?

Отговори
18 3
Таня

Таня

30.11.2020 | 01:28

Незнам дали Руд е писала тази статия но аз даже не успях да я прочета, толкова некадърно е написана

Отговори
4 2
Веско

Веско

28.11.2020 | 23:36

Най яката е Рут колева

Отговори
4 14
Росица

Росица

29.11.2020 | 21:08

Какво им е якото на подобни жени?

Отговори
3 1
Веско

Веско

28.11.2020 | 23:36

Най яката е рут колева. Браво

Отговори
3 10
Бонка Неделчева

Бонка Неделчева

28.11.2020 | 22:21

Доколкото си спомням Рут знаеше, че е бременна но не и пукаше постоянно се нали ваше с алкохол пишеше и се натискаше с Любо, така че да не си прави пиар

Отговори
20 7

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?