1553

Шокиращо признание - Дани бил пристрастен към порно и онанизъм

Вече над 100 дни Даниел Петканов не е мастурбирал и гледал порно. Рекордът си инфлуенсърът обяви във видео, в което говори искрено и научно за самозадоволяването.

Дани, който се разведе през пролетта с моделката Алекс Богданска, с която имат син Габриел, пожъна такъв фурор с чистосърдечната си и добре аргументирана изповед, че само за часове се превърна в новата Наталия Кобилкина, но за мъжете. 

Повече от 26 000 гледания има краткото клипче, в което Дани споделя опит и ценна научна информация. Така че определено има голям шанс да стане секс гуру за господата, след като вече дамите си имат Наталия Кобилкина.

Още повече, че темата явно е наболяла, защото десетки мъже се включиха в коментарите с въпроси, с поздравления за смисленото и полезно видео, а някои споделиха и за личните си битки със зависимостта към мастурбацията и гледането на порно.

До преди да започне с опитите, а те са няколко, да спре с мастурбацията, Дани бил толкова зависим, че не можел да заспи вечер, без да се самозадоволи. Без значение дали е правил секс или не.

В шоуто на  Николаос Цитиридис” той даже призна в присъствието на все още настоящата си съпруга Алекс Богданска, че си посегнал, дори в нощта, след като с нея си оперирали носовете. Тогава жена му, която спяла до него, се стреснала, когато се събудила от вибрациите на леглото. Притеснила се, защото помислила, че получава гърч. Съвсем не допуснала, че той се приспива по обичайния начин, заради изричната препоръка на лекаря, направил ринопластиките, да се въздържат.

А и Дани и Алекс били в присъщия за след ринопластика вид – с подути лица, бинтовани и с външни шини на носовете. Течало слуз, въобще било неприятно. Дани обаче не можел да заспи, без да мастурбира.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Западняк

Западняк

18.09.2022 | 22:14

Сигурен съм че редакторите на Марица има какво да научат и да се усъвършенстват в тази област. Иначе защо ще ни занимават с такива щуротии.

Отговори
4 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?