Следвайте ни

Шокиращо! Галена слиза от сцената, това ли е краят?

viber icon

Галена се страхува да пее и не мисли за скорошно завръщане на сцената, след като бе принудена да остане 14 дни под карантина, болна от коронавирус.

Болестта Галена изкара заедно с малкия си син Александър, но за щастие вече и двамата са здрави, което беше потвърдено от отрицателни тестове. Въпреки че не се води заразена, Галена не планира подновяване на участията си в близко време, а причината е, че е притеснено отново да е сред много хора в дискотеките, където шанса за заразяване съществува заради по-трудното спазване на социалната дистанция.

Продуценти на Галена от „Пайнер“ не я притиска да се връща веднага към  ангажиментите си, проявявайки разбиране към положението й. Справка на „България Днес“ показва, че в близко бъдеще Галена не е обявена като гост-изпълнител в нито една родна дискотека. Певицата призна, че още преди да се разболее от covid-19 се е страхувала, но решила да пее заради феновете си.

От притеснение за здравето си, от известно време и Преслава няма професионални изяви. Тя прекрати участията си за неограничен период, докато се нормализира обстановката и намалее броя на заразените. Техни колеги като Емануела, Емилия и Джена засега имат участия, като не са дали повод да се смята че се плашат от вируса.

Коментари (3)

Бобо

Бобо

22.07.2020 | 17:06

Аз няма да слезна от нея.ще изпия всички нейни сокове.

Отговори
0 0
МИТКО

МИТКО

21.07.2020 | 19:17

Която има пари-вкъщи. Която няма, на бачкане!!!

Отговори
2 1
Недуомявам

Недуомявам

21.07.2020 | 13:15

Тея ги слушат малките деца.

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?