71

Шокиращи разкрития: Брад Пит душил детето си, скачал на Джоли и я...

Историята на физическото насилие на Пит над Джоли започва много преди пътуването на семейството със самолет от Франция до Лос Анджелис, когато той напада и децата

 

Правните защитници на Анджелина Джоли твърдят, че бившият ѝ съпруг Брад Пит е упражнявал физическо насилие над нея и то неведнъж.

В съдебните документи, подадени до Върховния съд на окръг Лос Анджелис, адвокатите на актрисата твърдят, че Пит е имал история на физическо насилие над нея преди прословутия инцидент през 2016 г. в частен самолет. Тогава Джоли обвини Пит, че е упражнил физическо насилие над децата им.

"Макар че историята на физическото насилие на Пит над Джоли започва много преди пътуването на семейството със самолет от Франция до Лос Анджелис през септември 2016 г., този полет бележи първия път, когато той напада и децата. След това Джоли веднага го напусна", се казва в жалбата.

Бившите съпрузи все още спорят за собствеността на имението "Шато Миравал" с площ 1300 акра във френския Прованс. Те го купиха за 20 млн. долара през 2008 г. Пет години по-късно започнаха да работят със семейството винопроизводители "Перен", за да произвеждат характерното розе на "Миравал".

Двамата актьори притежават по 50% дял в имението, както и в предприятието за производство на вино. След развода на двойката през 2021 г. Джоли продаде своя дял в имота на руски олигарх, което предизвиква съдебен иск от страна на Пит, в който той обвинява Джоли в "системно възпрепятстване" на управлението му.

От тогава насам двойката е въвлечена в бракоразводни дела, свързани с бизнеса, попечителството над децата и разногласия относно различните им имоти.

През октомври 2022 г. Джоли подава насрещна жалба, която съдържа твърдения, че през 2016 г. Пит е "душил" едно от децата им на борда на частен самолет.

В съдебните документи, с които разполага "Ню Йорк Таймс", се твърди, че Пит "е душил едно от децата и е ударил другото в лицето", след което "е хванал Джоли за главата и я е разтърсил". В документите се посочва също, че в един момент "той е залял Джоли с бира; в друг момент е залял децата с бира и червено вино".

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?