Следвайте ни

Шокиращи думи на Чарлз за смъртта на Даяна

viber icon

22 години след трагичната смърт на принцеса Даяна, която бе истински шок за целия свят, кралският биограф Пени Джунър описа как бившият съпруг на Лейди Ди е реагирал на това ужасно събитие.

Думите му са не по-малко шокиращи и коравосърдечни.

Когато чул тъжната новина, Чарлз казал: „Всички сега ще обвиняват мен, нали? Светът просто ще полудее. Едва ли можем да си представим сега колко силна ще е реакцията на всички. Тя може да унищожи всичко, дори и монархията, твърди биографът, цитиран от Блиц..

Думите му са дълбоко егоистични, но също така се оказват пророчески. Реакцията след смъртта на принеса Даяна наистина е мащабна. Във Великобритания няма човек, който да реагира безразлично към станалото, дори и днес. Чарлз така и не спечели сърцата на хората. Мнозина обвиняват именно кралското семейство за смъртта на принцеса Даяна, а теориите са най-различни. Много хора не могат да понесат факта, че принц Чарлз е имал връзка с Камила Паркър. Според тях той е направил Даяна нещастна.

Кралският биограф отбелязва, че Чарлз моментално се обадил на приятелите си, след като разбрал новината, търсейки подкрепа. Първо звънял на Камила.

 

Източник: standartnews

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?