71

Шокираща версия: Отнели титлата на Мис България заради пловдивски инфлуенсър СНИМКИ

Златимир Йочев от bTV проведе собствено разследване и изнесе неоспорими факти, заради които организаторите на конкурса отнемат правото на Кравец да бъде една от миските на България

 

Скандалът с отнемането на короната на Мис България Елизабет Кравец развълнува дори водещите на сутрешния блок на bTV Златимир Йочев и Мария Цънцарова. 

Йочев проведе собствено разследване и изнесе неоспорими факти, заради които организаторите на конкурса отнемат правото на Кравец да бъде една от миските на България. Неговите думи внесоха сериозен смут и ако в действителност това е причината да й отнемат правата на миска, то организаторите си навличат много сериозни проблеми. 

„Става дума за любов. Тя има връзка с едно момче от Пловдив, който е много известен инфлуенсър. Той обаче е с такъв имидж, който очевидно не съвпада с възгледите на организаторите на конкурса Мис България. Между редовете се чете, че не са съгласни тя да се снима в негови клипове, а да не изпълнява задълженията си към тях, като носителка на титлата”, разкри Йочев.

След това той коментира, че поведението на приятеля на вече бившата Мис било „дивашко”. Водещият след това призна, че това са само негови спекулации на основа това, което е научил в т.нар. разследване.

„Така е с инфлуенсърите...”, заяви иронично Боби Лазаров, който е известен с пренебрежението си към влиятелните в социалните мрежи.

Златимир Йочев обърка името на приятеля на Елизабет Кравец. Според него това е Александър Палтеков, а всъщност истинското му име е Атанас Пелтеков.

Цънцарова пък каза, че е разочарована от случката и директно хвърли вината върху Пелтеков. „Толкова красиво момиче, а намериха начин да му отнемат титлата... Лоши момчета! Все се появява някой да развали нещата”, коментира водещата, пише show.blitz.bg.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?