49

Шокът е огромен! Една от най-красивите участнички във "Фермата" се срина

Една от най-привлекателните участнички в новия сезон на "Фермата" изпадна в ступор от мизерните условия в риалитито, а в очите й избиха сълзи от отчаяние.

 След като цяла нощ спа на твърдата земя под открито небе и измръзна, Аксения, 28-годишната домакиня и майка на две деца, се срина психически.

"Шокът е голям! Много е тежко! Цяла нощ треперих. Само като се сетя за студа, дето брах, ме хващат страхове. Не мога да свикна с тази реалност, чувствам се слаба", оплака се Аксения. Още с влизането си в предаването тя се поинтересува къде ще се къпе и дали ще разполага с кош за мръсно пране, но бързо осъзна, че "Фермата" не е това, което си е представяла.

Докато Аксения се жалваше от условията в предаването, собственикът на транспортна фирма Ангел, по-известен от предишен сезон на предаването като зевзека бай Анго, си направи ледена баня в язовир Диканя. "Водата е приятно освежаваща, около 5 градуса. Температурата е добра за кръвообращението, изпъва ми бръчките!", обяви доволно той, докато се плацикаше, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Др Ливайн

Др Ливайн

07.09.2022 | 10:23

Ама иначе как и е напращяло зърното, направо да го захапеш.

Отговори
2 0
Густо

Густо

07.09.2022 | 10:05

От шока снощи п остата ме алармира не спах цяла нощ само пиках... Днес ще си го преместя в левия кра'чол.... На 6 септември да дават тия пошли тъпотии ....

Отговори
4 0
Такива лигли защо изобщо се кандидатират за такъв формат?

Такива лигли защо изобщо се кандидатират за такъв формат?

07.09.2022 | 09:54

Никой ме ги е карал насила,да си беше останала вкъщи.Не става.

Отговори
5 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?