71

Шок за Мария Игнатова! Нойзи издаде потресаваща тайна, намеси и Лили Иванова

Мария Игнатова със сигурност е останала шокирана след публичните признания на мъжа си Ивайло Цветков как преди време е убеждавал жените да се съблекат за популярното еротично списание Playboy.

Наскоро мъжът на блондинката представи книгата си "Диалози" и бързо разбуни духовете с откровенията си. Нямаше как да не прикове вниманието си онова, което издаде от кухнята на еротичното списание, на което е бил главен редактор.

Със сигурност след чутото най-изумена е останала любимата му Мария, която вероятно не е предполагала за тези подробности от колоритното минало на мъжа си.

Оказа се, че Ивайло Цветков е имал доста безсънни нощи, в които се е чудил защо е започнал да се нарича Нойзи, а не Ивайло Английски, например. Не спести откровения и за ученическите си години – как от класически музикант прави първите си стъпки на родната рок сцена.

"Как става тая работа – седите двама приятели и казваш: копеле, стига с това порно в интернет, дай, братле, да го направим на тетрадка…?", пита за еротичните списания Тото един от най-честите ни футболни коментатори, а Нойзи разкри, че "от горе" не позволили Лили Иванова да бъде първа корица на "Плейбой", въпреки че в броя е имало фотосесия с примата на родната популярна музика. Предпочетена е Юлиана Кънчева, тогавашната жена на Жоро Пентаграм.

 По думите му историите как са убеждавани жените да се съблекат срещу хонорари са по-скоро "екзотични разкази", а истината е, че са го правили най-вече заради славата, а и защото всеки носи доза ексхибиционизъм в себе си.

Любопитна подробност, която става ясна от разговора още е, че докато Нойзи е бил в еротичното списание, нито една фолкпевица не се е появявала на страниците му. "Аз съм нацист спрямо чалгата!", заявява категорично Нойзи. "Нито искам да се споменава, нито да я чувам (*чалгата). Ако имаше начин, бих я изхвърлил от медиите – да си остане в кръчмите само. Което, разбира се, е невъзможно, особено в либертарианска среда…".

На въпрос дали чалгата е музика за хора с ниски страсти, Нойзи изстреля следното: "Това е за хората, на които в умствения им софтуер няма идеята за окултуряване, в смисъла, в който ние го разбираме. В същото време не можем да делим културата само на висока култура и ниска, защото между тях има още 100 вида култура", пише show.blitz.bg.

 

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Анти чалгар

Анти чалгар

28.01.2023 | 23:48

Поне за чалгата е прав.

Отговори
2 0
Палтуту на как вал

Палтуту на как вал

28.01.2023 | 08:34

За тези двамата, няма почти какво да кажа, има бе, ама ше кажат, че пак се оплаквам.... няма за какво, да си живеят живота с пентаграма или не....!

Отговори
4 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?