Следвайте ни

Шок за Кейт и Уилям! Тайна на Даяна беляза малкия Джордж

viber icon

На 22 юли принц Джордж стана на седем години. Именно неговото порастване предизвика голяма паника в Бъкингам. Преди време оттам се разпространи грандиозната новина, че подготвят принц Джордж за крал на Великобритания.

Сега обаче за 7-годишния принц изплуваха доста интересни разкрития. Те дойдоха от една от кръстниците му. Една, тъй като той има седем кръстника. Сред тях е именно 61-годишната Джулия Самуел, която е британски психотерапевт и педиатър-консултант.

Освен всичко Джулия е била и близка приятелка с покойната баба на принц Джордж – принцеса Даяна.

61-годишната кръстница на детето на принц Уилям и Кейт сподели пикантерия, свързана с малкия Джордж и покойната лейди Ди.

„Докато бе жива Даяна зароди една много интересна семейна традиция. Тя обичаше да раздава на децата си, а и на най-близките й хора, необичайни подаръци. В повечето случаи такива, които трябва сам да сглобиш, за да заработят“, спомня си Джулия.

„Принц Джордж –е невероятен. Той е забавен, смел и нахален. Боже мой, Даяна би го обичала до полуда! Прилича на нея по своенравния си характер!

Именно, за да пазя спомена за Даяна жив подарявам на Джордж невъобразими играчки, които вдигат много шум. 

Обикновено той не може да ги сглоби сам и за това търси помощ от баща си – принц Уилям. На херцога на Кеймбридж му трябват няколко дни, за да се пребори със сглобяването им, а в цялата „операция“ участват и децата му 0 принц Джордж и принцеса Шарлот, малкият Луи още сам огледа.

Когато всички механизми са сглобени, играчките издават ужасни звуци, искрят със светлини, тропат…абе, способни са да побъркат всеки възрастен, но на децата им харесват.Това кара Джордж да се смее и аз се забавлявам с него“, споделя кръстницата му. / jenata.blitz.bg

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?