Следвайте ни

Шок за Гала и Стефан, страшна беля застигна техен близък СНИМКА

viber icon

Най-актуалното име във фитнес гилдията - Ванко Георгиев, познат като Vanko Pump and Run, който втали тв водещата Гала и половинката ѝ Стефан, както и още много хора извън светската гилдия, а сега персонално се е заел с визията на продуцента Иван Христов, се забърка в сериозен скандал, съобщи Хотарена.

Звездният треньор поде на самоинициатива в своя Instagram профил - @vanko_pumprun, 15-дневно предизвикателство - "Лъжа или истина", в което тества върху себе си действието на популярния в Турция, а не по-малко и в България, чай за детокс и отслабване - Iron Tea, като направи прибързани заключения относно ефективността му едва на втория ден, с което си навлече гнева на официалните вносители.

 

 

Той сподели публично, че е получил телефонно обаждане от компанията, в което го предупреждават да спре да показва опаковката на чая, докато не излезе с ясна позиция, относно действието му, след въпросните 15 дни.

В социалните мрежи настана истинска истерия около създалия се конфликт на интереси и доволни клиенти на продукта скочиха на инструктора, който с лека ирония и нескрита насмешка, сподели, че "yплашен" е избягал на морето, за да не може да му се връчи съдебната призовка.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?