Следвайте ни

Шок във фолка! Стоян Канара смени жената СНИМКА

viber icon

Големият син на ръководителя на оркестър "Канарите" Атанас Стоев-Стоян от две седмици е с нова жена.

Причината да се раздели с дългогодишната си приятелка Малина, с която живееше около 7 години пък, е традиционното неразбирателство и несходство с характерите.

Двамата отдавна са имали проблеми, с които така и не могли да се справят, споделил неотдавна пред приятели Канара. А ние знаем, че това съвсем не е първата раздяла на двойката, но музикантът е категоричен, че е последната.

Близки до него твърдят, че причина за постоянните раздори е била половинката на Стоян.

"Както всяко нещо, и тази връзка приключи, съжалявам само за изгубените години, не бях оценен от тази жена и това доведе неминуемо до раздяла, пожелавам на Малина всичко хубаво", коментира Стоян Канара.

Новата тръпка на Стоян е народната певица Ваня Вълкова. Страстите между двамата прехвърчат едва от няколко месеца, но изглежда вече са доста сериозни.

Главата на семейството Атанас Стоев одобрява новата двойка. Любовта се е развихрила бързо и сериозно, след поредната издънка на Малина. Стоян и Ваня вече живеят заедно, изглеждат щастливи и най-накрая Стоян е спокоен на новия пристан, споделят негови приятели.

Близки до Ваня Вълкова пък казаха, че тя е много влюбена и ще направи всичко възможно да задържи Стоян до себе си и тази връзка да има бъдеще.

Източник: Блиц

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай