Следвайте ни

Шок в поп-фолка! Тази СНИМКА взриви мрежата

viber icon

Винаги хората са любопитни какви деца са били известните и успели звезди. Ето защо когато се появят техни снимки като малки, всички много се вълнуват и се опитват да видят познати черти на лицето от зрялата възраст в детското лице.


Пореден пример е и Тони Стораро. Той записва постоянно, всяка свободна минута е в студиото и пее това, което чувства. Инвестира не в скъпи клипове, а в песни, голяма част от които са некомерсиални, истински, човешки. Те не са създадени за изкарване на пари, а за да радват душата.

Резултат с изображение за „ Тони Стораро с майка си“
„В момента имам 30 записани песни, колкото за два албума. Непосилно ми е да клипирам всички и не виждам смисъл. Затова създадох мой собствен канал в You Tube, където да ги качвам и хората да могат да ги слушат.

 
Последно снощи качих две песни – за майката и за бащата. Ние, изпълнителите, все пеем за любов, пък родителите, които са най-святото нещо, остават на заден план.

 
„Моята майка“ дълго я мислих, променях текста, докато накрая Мариета Ангелова не написа това, което чувствам и аз го изпях. Песента не е посветена конкретно на моята майка, а на всички майки по света – да са живи и здрави“, коментира Стораро.

И докато все пак както в световната, така и в българската музикална картотека могат да се намерят десетина песни, посветени на майката, бащата е още по-пренебрегнат в това отношение.

Но Човека Глас има и такъв сингъл в канала си в You Tube. „На тебе майко сега целувам ти ръка,/ но тук за татко ще става дума в песента,/ защото никога за тях не се говори…/ Татко, за тебе тази песен я написах,/ синът ти знае, че ти си истински герой…“, гласят думите, дело на Петя Радева.

Източник: Blitz.bg

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?