Следвайте ни

Шок в поп-фолка: Преслава отново провокира мрежата СНИМКА

Любимката на Пайнер Преслава разкри пред почитателите си как протичат тренировките й във фитнеса. Фолк звездата пусна видео в онлайн канала си. Като показа упражненията, на които залага, за да бъде във форма.

Почитателите на хитовата певица не скриха възхищението си от усърдието, което демонстрира и я обсипаха с много комплименти и суперлативи както за перфектното й тяло, така и за красотата й.

Резултат с изображение за Преслава Преслава показа как тренира във фитнеса

„Изглеждате невероятно както винаги. Поздравления за перфектното ви тяло. Вие сте една съвършена жена просто. Нямам думи с които да опиша колко много се възхищавам и на таланта ви, и на красотата която притежавате“ – пише фен на изпълнителката.

Друг пък е категоричен: „Изглеждаш умопомрачително.Тази топ форма, която поддържаш, че гена си е ген, но само ти си знаеш какво ти коства всъщност. Браво, мамче. Просто къртиш.

Истинска наслада за ушите е музиката ти, а ти самата си наслада и за очите. Огромно БРАВО имаш от мен, мила моя“…

Няма как Преслава да не е останала поласкана от тези комплименти. Още повече като знаем, че в началото на кариерата си тя беше меко казано пищна мадама. Но въпреки това имаше своето излъчване и хората я обичаха.

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?