Следвайте ни

Шок в поп-фолка: Азис скандализира мрежата заради баща си

viber icon

Азис направи поредния си фурор сред почитателите на чалгата. Новият му хит „Циганче“ се оказа голям удар, тъй като самият изпълнител е от ромски произход и е базирал песента на лични подбуди.
Последният хит на Азис „Циганче“, който за пореден път предизвика скандал, всъщност е вдъхновен от баща му.


Още преди години родителят на фолк певеца написва книгата „Бяхме… цигани“. Тя е в малък тираж, но почти целият Костинброд я притежава. Сега Троян Боянов е подновил печата и разпространението й в града. В книгата се разказва за тежкия живот, който е водило семейството му, и как често са били отритвани от обществото. Напук на очакванията в нея няма лични истории за самия Азис, а по-скоро размисли как да се интегрират циганите.


Фолк певецът обяви, че именно това е посланието в новата му песен. Азис подчерта, че никога не се е срамувал от произхода си, но ромите трябва да се научат да работят, а не да чакат всичко наготово. Родителят на Азис продължава да живее зад високи дувари в родния Костинброд сам. Съпругата му Гергина работи от години във Виена. Майката на Азис се прибира за по месец в родината, след което отново заминава, пише „България Днес“.


Най-близките на Азис са стриктно пазени от сина си от години и той не говори почти нищо за тях. Въпреки несметното богатство на една от най-големите звезди в родния шоубизнес бащата на Васко живее скромно. Музиката и писането са неговата страст в последните години. „Цялото ни семейство са музиканти. Талантът на Васил е наследствен“ – горд е родителят на гласовития певец.

Близки до семейството споделят, че Азис многократно е предлагал на родителите си да им уреди добър живот в столицата, но те категорично отказват да напуснат Костинброд. Фолк певецът никога не е крил, че именно майка му и баща му са дали тласък на кариерата му, тъй като били заможни хора.

Коментари (4)

brb

19.06.2019 | 14:05

Факт е, че сред нас има много именно от този 'етнос'. Факт е, че никак не е добре да се смесваме с тях. понеже нивото ще падне катастрофално. По-добре със сърби,руснаци и викинги.

Отговори
1 0

mhm

16.06.2019 | 11:24

Мазните костинбродски мангусти в атака за доопростачването на изпростелия до крайност народ.

Отговори
9 10

Исмаил

16.06.2019 | 10:43

Човек, който пиши такива работи като тези, които е написал човекът преди мен, не е човек - той е расист! ???

Отговори
11 11

мисля че

16.06.2019 | 09:36

Човек , който работи и си вади хляба честно не е циганин.

Отговори
31 7

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?