49

Шок в NOVA, зрителите онемяха! Гала показа къде се натиска със Стефан

Гала и мъжът й профукали с лека ръка половин милион лева за чисто новата си вила с гледка към язовир Искър, пише Ретро. В края на декември водещата и 12 години по-младият й любим се нанесоха в имота за чудо и приказ.

Там те посрещнаха и поредицата от празници. Тв звездата отвори вратите на имението си специално за зрителите на нейното предаване.

Блондинката не пропусна да се изфука с огромната парична инвестиция, която са направили, като спомена, че абсолютно всички мебели вътре били направени по поръчка и от най-висок клас материали. Проектите и изпълнението били на българска фирма, от която тя останала изключително доволна.

Гала пусна камерите и в спалнята. Там тя се похвали, че заедно със Стефан вече спят на умно легло, последен писък на технологичния напредък. Цената му не пада под 10 хиляди лева. Управлението на позициите на леглото става чрез бутони и гласови команди.    

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Панелка

Панелка

12.01.2023 | 14:17

Тази всеки ден е споменавате . Тя вече е досадна ,изтъркана , и само се хвали с разни къщи и други неща. Е вече ми се повръща от нея.

Отговори
3 0
къде и какво профукали

къде и какво профукали

12.01.2023 | 11:11

в казино ли,на игрални автомати ли...???? Просто са си вложили парите в недвижим имот мечта.......да ви се не видят и писачите.....редактори нема ли...???????

Отговори
5 0
Дааааа

Дааааа

12.01.2023 | 10:47

И перо да си мушне някъде пак ще е същата стара чанта мачкан лак.

Отговори
6 2

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?