Следвайте ни

Шок в NOVA! Вижте какво условие постави Алекс Сърчаджиева

Не само победителят в приключенското шоу „Игри на волята“ ще си тръгне с тлъста сума в джоба – пише в. „Уикенд“. Запознати издават, че водещата Алекс Сърчаджиева вече е добавила 40 бона към банковата си сметка – точно толкова е хононарът ѝ за работата по проекта. Парите ѝ били заплатени в аванс по нейно настояване – отбелязва изданието.

 Талантливата актриса, която през зимата се сбогува завинаги с любимия си мъж Иван Ласкин, сключила добър договор с продуцентите на предаването. Според писменото споразумение тя е получила много преди старта на шоуто в ефир всичките си начислени заплати. Още през юни по сметката й били преведени 40 000 лева и почернената вдовица вече разполагала с тях, както намери за добре.

Продуцентът Нико Тупарев направил голям жест към Сърчаджиева, като я поканил да бъде водеща на най-новия му проект. Съгласил се с всичките ѝ условия, за да ѝ помогне да си стъпи на краката след трагичната загуба на Ласкин. Хора от обкръжението на Алекс Сърчаджиева споделят, че след финала на последния „ВИП Брадър“ тя се издържала само със заплата от театъра, така че хонорарът от „Игри на волята“ бил добре дошъл за нея.

Нейни близки споделят, че тя се стараела да е по-ангажирана, за да не се дави в тежки спомени. Работата много ѝ помагала да преодолее мъката.

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?