1939

Шок в "Игри на волята": Фейгин и Жоро с голяма новина за връзката си

Участниците  от "Игри на волята"  Фейгин и Георги хвърлиха истинска бомба с тази новина за отношенията си

Александра Фейгин напусна шоуто преди известно време, но от него тя взе нещо по-важно от голямата награда - любов. Тя и Георги са все още заедно, а по всичко личи, че връзката им е минала на друг етап.

Оказа се, че отношенията им много бързо се развиват и са взели много важно и сериозно решение за съвместния си живот, което изненада техните съплеменници и приятели. 

Фейгин и Георги май вече живеят заедно. За това подсказаха сторита на Георги, в които той отговори на въпроси на последователи. Сред тях имаше и такива, свързани с Фейгин, а той направо обърна камерата към нея. Оказа се, че двамата са в уюта на дома, по домашни дрехи и на дивана. 

 

 


По-рано през деня пък Георги показа, че има нов любим спорт и това са кънките на лед. Сладко, нали? Всъщност не трябва да сме психолози, за да заключим, че именно времето, прекарано заедно, и общите любими хобита са сред ключовите за една успешна връзка - нещо, което Георги и Фейгин отдавна са разбрали.

"Наистина Игрите много ни сближиха, бяхме в много трудни условия, където издържахме и сега ни предстоят само хубави моменти, ще трябва да се опознаем още, но за момента всичко е истинско и вълшебно", разкри Фейгин пред vbox7.com. 

Двамата с Георги се запознали още на тестовете преди Игрите и още тогава усетили, че двамата са един за друг. Дори мечтаели да са в едно племе, но в крайна сметка резултатът е по-важен, а той е една красива връзка.

Впрочем от сторитата на Георги стана ясно и друго - двамата с Фейгин съвсем скоро ще гостуват на Илиян и Мани в Лондон, пише show.blitz.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
една българка

една българка

16.11.2022 | 11:43

Ми супер, нека се обичат хората.

Отговори
2 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?