Следвайте ни

Шок в bTV! Известна водеща била "кралицата на таблата"

viber icon

Едно от лицата на новинарските емисии на Би Ти Ви Виктория Петрова не е споделяла как е успяла да се справя сама и какви работни места е сменила по време на студентството си – пише в. „Уикенд“. Говори се, че близо година е била сервитьорка в пицария, за да може да подпомага образованието си в София, където учела философия – отбелязва изданието. Клиентите от заведението я наричали „царицата на таблата“, защото въпреки високата си фигура, била доста сръчна и похватна.

Затова пък е ясно, че бъдещата звезда на Би Ти Ви някак намерила вариант да съвместява философията с журналистиката. Виктория Петрова, която има магистърска степен по „Философия и история“, завършва и журналистика в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Амбициозната варненка се влюбва в професията още при първия си стаж. Не й било лесно да измисли къде да стартира журналистическата си кариера. Взела бележката от факултета, която трябвало да върне с печат, чудела се известно време накъде да се насочи и накрая ѝ хрумнало да отиде в телевизионния център във Варна, където прекарала стажа си.

Виктория Петрова дълго години е кореспондентка на Радио Варна от София. После работи в тв „Европа“, след това в ТВ7. В Би Ти Ви постъпва като репортерка и водеща на новини. Тук среща и първия си съпруг оператора Добромир Иванов. Следва брак и развод. Оттогава хубавата Вики има множество кратки романи, но напоследък се спряга единствено връзката й с Красен Кралев, с когото са съграждани.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

;)

04.07.2019 | 11:38

Безкрайна измислица

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?