Следвайте ни

Шок в bTV! Хапливата Цънцарова атакува стола на Хекимян

viber icon

Феновете на Мария Цънцарова могат да бъдат спокойни за нейното телевизионно бъдеще и да спрат да разпитват защо любимата им водеща вече не е на екран. Тя не само ще се върне на работа в Би Ти Ви, а и се очаква в най-скоро време да води „Тази сутрин” заедно с титуляра Антон Хекимян, пише „Уикенд”.

Завръщането на Цънцарова в момента се отлага единствено заради нейните две малки деца, съобщиха нейни колеги от медиата. Водещата има двама синове, единият от които е само на три години, а другият – на годинка. Заради второто момченце тя все още има право на платен отпуск по майчинство, който й се иска да използва, докато е възможно. Това лято Мария се е върнала на работа по изрична молба на своите шефове, за да замести Антон Хекимян по време на отпуската, която му се полага по право.

Водещият на „Тази сутрин” изкарал няколко безсънни месеца покрай пандемията от Ковид-19, когато му се наложи да работи от тъмно до тъмно, тъй като освен сутрешния блок често водеше и вечерни извънредни предавания. Затова помолил поне през лятото да му дадат възможност да разпусне. Като нямало кой да го замести, се обадили на младата майка. Тя приела да се върне в студиото, но временно. След края на отпуската на титуляра, се прибрала вкъщи при децата си.

Никой в Би Ти Ви не очаквал шеметния успех на колежката, твърдят запознати. Само за три седмици в ефир тя се превърна в любима водеща на целокупния български народ и дори й присъдиха награда за постижения в телевизионната журналистика. Протестиращите й се радват за това, че направи за смях лицемерния Ангел Джамбазки, който иска казармата да е задължителна, а самия той не е бил войник, уж защото учел – повече от 10 години.

Легендата в бранша Иван Гарелов обяви, че Мария Цънцарова е „явление” в родната телевизия. Заради този успех от Би Ти Ви смятат възможно най-скоро да я съберат на екран с Антон Хекимян. За целта обаче тя първо трябва да се съгласи да се върне на работа за постоянно. По закон има право да си седи вкъщи в платено майчинство чак до месец май следващата година. Но журналистката едва ли ще се възползва от това свое право. Очаква се да бъде отново на екран най-много след месец-два и за огрее „Тази сутрин” в комплект с колегата си от Стара Загора.

Вероятно много от сегашните заклети фенове на Цънцарова не помнят, но тя бе лице на „Тази сутрин” и преди да излезе в майчинство преди около година и половина. Мария представяше актуалните политически теми и правеше интервюта, които и тогава, както и сега, се отличаваха с особена острота.

На нея българският народ дължи и болезнената тема с отнетите от родителите им деца в Норвегия. Водещата я раздуха, когато се върна на работа след първото си майчинство. Малко излъчването на нейните разследвания, които по онова време вървяха в ефир всяка сутрин в продължение на седмици, огромни родителски маси се втурнаха по улиците, за да скандират против Истанбулската конвенция и да обявят, че не дават децата си на Норвегия.

Така че бъдещето на Цънцарова в Би Ти Ви поне за момента изглежда светло и безметежно, а завръщането й на екран зависи единствено от самата нея. За кариерата на младата майка има и друга идея – да я преместят от „Тази сутрин” в „Тази събота и неделя”, за да прави политически интервюта. Позицията в момента е заета от Жени Марчева, която обаче според повечето зрителите е твърде скучна на фона на нахаканата си и по-млада Мария Цънцарова.

 

Коментари (9)

Нев

Нев

14.09.2020 | 21:30

Злонамерени и необективни коментари. Цънцарова е прекрасен журналист, обективна, много точни и на място задава въпросите към гостите. Винаги подготвена по темата на разговора.

Отговори
2 0
МИА

МИА

12.09.2020 | 19:27

НЕ Я ХАРЕСВАМ НИТО КАТО ЖУРНАЛИСТ, НИТО КАТО ЧОВЕК. ДА ВЗИМА ПРИМЕР ОТ ДАНИЕЛА ТРЕНЧЕВА ОТ НОВА.

Отговори
3 4
МТП

МТП

12.09.2020 | 19:25

НЕ МИ ХАРЕСВА НИТО КАТО ЖУРНАЛИСТ, НИТО КАТО ЧОВЕК. ДА ВЗИМА ПРИМЕР ОТ ДАНИЕЛА ТРЕНЧЕВА ОТ НОВА

Отговори
3 4
Ааахххааа

Ааахххааа

12.09.2020 | 19:02

ЗА ОНОВА ЗЛОБНОТО НЕЩО ЛИ СТАВА ВЪПРОС... УСПЯХ ДА ИЗГЛЕДАМ САМО 5 МИН. ОТ ПРЕДАВАНЕТО, ВОДЕНО ОТ ВЪПРОСНАТА ГОСПОЖА-ТЯ Е ВСИЧКО ДРУГО, НО НЕ И ЖУРНАЛИСТ... ЖУРНАЛИСТЪТ ТРЯБВА ДА Е БЕЗПРИСТРАСТЕН И ДА ОТРАЗЯВА, ПОВТАРЯМ ОТРАЗЯВА НОВИНИТЕ И СЪБИТИЯТА... ТОВА ЗЛОБНО ТО НЕЩО ТРЪГНА С ИЗЦЪКЛЕНИ ОЧИ, РАЗПЕНЕНА, ПРЕКЪСВА, ДОВЪРШИ ИЗРЕЧЕНИЕТО.. ДАЖЕ НЕ СИ СПОМНЯМ НА КОГО, НО ПОВЕДЕНИЕТО И БЕШЕ НА ЗА ВЪРЗАНО, ЗЛО КУЧЕ/В ЖЕНСКИ РОД Е.... /, КОЕТО МНОООГО ИСКА ДА СЕ ХАРЕСА НА СТОПАНИТЕ СИ. ХЕКИМЯН Е ПРОФЕСИОНАЛИСТ... А ТОВА ЗЛОБНОТО.... НЕЕЕ

Отговори
5 3
Предложение !!!

Предложение !!!

12.09.2020 | 18:25

Дайте златен медал на съпруга й ! Този човек явно има здрави нерви, защото тя каквато е на екрана, не е много различна в къщи !!!

Отговори
9 4
Защо са тези суперлативи!!!

Защо са тези суперлативи!!!

12.09.2020 | 15:02

Това ли е разбирането за добър журналист ?!?!Тя не позволява на събеседника си да каже цяло изречение и да отговори на въпросите й! Това е една съскаща оса, която с удоволствие жили !!! Халал да ви е, гледайте си я колкото искате !!!

Отговори
12 12
Ник

Ник

12.09.2020 | 13:47

Супер ще е, ако стане. Задължително да и осигурят охрана, в тая махленска, още държава!

Отговори
3 11
А, що бе !!??

А, що бе !!??

12.09.2020 | 15:05

Като е много ербап сама да се пази !!!

Отговори
8 6
Ива

Ива

12.09.2020 | 18:17

Не я харесвам, малките хора са злобни и избиват комплексите.

Отговори
7 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?