46

Шок в bTV: Бонбонова от "Ергенът" била първата на Сашко Кадиев СНИМКА

Бившата плеймейтка Благовеста Бонбонова, която удави ефира на bTV в сълзи по време на участието си в "Ергенът", се оказа свързана и с друг любимец на жените, освен с Виктор Стоянов.

Водещият на "Преди обед" по БТВ Сашо Кадиев направи изненадващо разкритие, което втрещи зрителите. Брюнетката е била гост на първото му самостоятелно телевизионно интервю в предаването, което е провел преди 8 години. Кадри от тогавашната им среща бяха пуснати преди минути в ефира.


 
"Истинската ми фамилия е Цакова. Обикновено когато хората ме виждат за първи път, правят асоциация с бонбон", разкрива тя тогава за фамилното име, с което е популярна. "Може би защото наистина си сладка като бонбонче, и защото си малка", отговаря й Кадиев.

Въпросното интервю е излъчено на 19 февруари 2014 г., когато Блага е на 24 години, а актьорът - на 30. "На 24 бях влюбена, загубена. Аз съм си такава, наивничка и лесно се влюбвам. Тогава и на мен ми беше първо интервю в телевизионно студио", спомни си тя при сегашното си появяване в "Преди обед", пише "Стандарт".

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Какво

Какво

09.05.2022 | 19:01

То в заглавието има намек ,че първата жена на Кадиев . Ха ха ха майтап бе Уили.

Отговори
2 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?