71

Шок в БНТ: Най-любомито лице аут от ефира! СНИМКА

Лекарите ми казаха, че страдам от сух алкохолизъм – не пиеш, но си като пиян през цялото време, заяви звездата и изля мъката си

 

Мира Добрева реши да хвърли яснота и да каже веднъж завинаги дали ще се завърне на екран. Тя гостува на Георги Любенов, за да разкрие цялата истина, а феновете й изпаднаха в ужас. 

Тя е категорична, че няма да се завърне на екран и по-добре зрителите да свикват с тази мисъл, защото няма какво повече да им даде. 


Добрева обаче ще снима авторски документални филми и първият ще е по много болезнена и спорна тема – смяната на пола. На въпрос на Любенов дали не страда по старата си работа, тя ясно възкликна: “Как ще страдам?! Не искам да се връщам никога повече пред камера. Не мога да дам повече!”

Мира Добрева обаче отказа да дава съвети на колегите си кога и как да се откажат от славата на лицето от екрана. Тя заяви, че нейният пример не може да се ползва от други, че всеки сам за себе си трябва да реши да слезе ли от ефира или не.

“Лекарите ми казаха, че страдам от “сух алкохолизъм” – не пиеш, но си като пиян през цялото време”, заяви Добрева. Тя обясни също, че тъкмо писането на книгата я е довело до критичното състояние на крачка от смъртта преди време.

Зависимостта от алкохола при жените и мъжете се развива различно, каза още Мира Добрева. “Една жена може да стане алкохоличка за 6 месеца, и на 50, и на 60 години. При мъжете е по-рано”, обясни тя, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
Колюкукура

Колюкукура

17.02.2024 | 17:54

Да лапа Масура

Отговори
0 2
Всички

Всички

17.02.2024 | 15:51

Кой гледа тв? Всички са за изхвърляне щото са или алкохорлици или простаци

Отговори
1 1
КолюКукура

КолюКукура

17.02.2024 | 14:57

Аз мой съм прост, ама пия кат говедо и ийба кат магари! няма тука сух алкохолизам има само кърска уеб@н до спукване на очните дъна

Отговори
0 3

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?