3906

Шок в Би Ти Ви: Цънцарова блокира в ефир

Въпреки, че не й липсва телевизионен опит водещата изправи на нокти колегите си от сутрешния блок. Мария Цънцарова блокира в ефир

 

Водещите на сутрешния блок на bTV не спират да демонстрират, че т.нар. „рискове на живото предаване” изобщо не са за подценяване и са напълно реални. В изданието на „Тази сутрин” в сряда имаше няколко поредни гафа, които дойдоха сякаш от никъде.

По време на „седянката” на екипа водещата Мария Цънцарова изведнъж изгуби способността си да чете. Тя въведе новина за чиповете, които имплантира в мозъците на пациенти компания на Илън Мъск с такова тежко сричане, все едно е първолак.

След като се оплете в началото, Цънцорова се бори с текста до края на репортажа, а накрая добави коментар, че не милиардерът превръща хората в киборги, а те го правят сами.

Веднага след това екипът зад кадър пусна видео за болида, осветил в зелено нощното небе на Испания. Тази тема обаче беше обсъдена предния ден в предаването и водещите нямаше какво да добавят към нея, пише standartnews.com.

Мария Цънцарова обаче заяви, че понеже намира гледката за много красива, иска да вижда кадрите всеки ден. Целият сегмент беше доста претупан, може би заради нервността на Йочев и Цънцарова, които след това водиха предизборен дебат.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?