Следвайте ни

Шок в 7/8 TV: Какво се случва между Слави и Миро СНИМКА

Миро Каризмата се обясни в любов на Слави Трифонов, при това публично!

viber icon

„Колко те обичам“, с тези думи Миро се нахвърли да гушка и да целува Слави Трифонов при първото си гостуване в неговата нова телевизия. Преди това певецът изпълни новата си песен, странно защо озаглавена „Пепел“.

 
Слави

Всъщност, можеше да го направи всеки, тъй като Миро само си отваряше устата при пълния плейбек, та дори и не се постара много да заблуди драгия зрител, че дере гърло.

 

Не се разбра какъв му е проблемът, защото при последвалото интервю гласът му нито стържеше, нито беше пресипнал.

 

Понеже някогашният хитмейкър – последното му наистина мега парче беше пуснато преди 11 години и се казваше „Губя контрол“, се яви с тъмни очила в студиото, които със заучено движение свали във вихъра на танца, Слави го изкодоши по тоя повод.

Миро обясни, че очилата са с диоптър. След това му се наложи да приеме да пее безплатно в новогодишната програма на телевизията на Слави. „След: Обичам те, няма сделка“, обясни ухилен Трифонов.

Ето, че първият гост в новогодишното шоу на Дългия вече е известен. Сега остава само да разберем какво още са ни подготвили шоуменът и екипа му. Сигурни сме, че ще е интересно и забавно, както винаги досега.

 

 

Източник: клюки.бг

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?