Следвайте ни

Шок! Шаман накарал Мегз да зареже бизнеса си

viber icon

Животът на Миглена Каканашева не спира да шокира с решенията, които взима за живота си. Брюнетката напуска зоната си на комфорт, впускайки се в шеметно приключение, чиято основна цел е да открие себе си. Изборът на Мегз да зареже професията си е заради предсказание от шаман.

Например, когато в началото на милия месец тя смени постоянния си адрес, пренасяйки се уж за постоянно в Дубай, нищо че в момента отново е в България, тя постъпи точно като Емили Купър от сериала на Netflix "Емили в Париж", която заминава за Града на любовта по работа. Сега обаче бившата участничка от риалити предаването "VIP Brother" е на път да стори точно като Елизабет Гилбърт в екранизацията на бестселъра "Яж, моли се и обичай", която заради предсказание на лечител от Бали обръща гръб на всичко познато, за да открие своята съдба.

В свои скорошен Instagram пост, Каканашева надълго и нашироко обяснява, че е настъпил мигът да се раздели с всичко, което притежава, прощавайки се дори и с дългогодишната си професия на дизайнер. А причината за въпросното ѝ намерение е съвет, даден ѝ... от шаман.

Ето какво пише тя:

"Скъпи приятели, след като преди 6 месеца се разделих с МЕГЗ, сега дойде време да кажа СБОГОМ и на прекрасната ми малка патеричка I-AM. Повече няма да създавам дрехи под никакъв бранд. Ще продадем всичко, което имаме на склад и после ще затворим, както с MEGZ. Няма да отварям нов бранд.

Правя си равносметка. Преди точно година един шаман ми каза в предаването ми "Маската", че нося душа "Бодхисатва" и че ако искам да следвам пътя на душата си, ще трябва да се разделя с всичко, което имам. Гледах го с неразбиране и подсмърчах. Защото въпреки че не схващах много от думите му нещо в мен се късаше от болка и възторг едновременно. Все пак явно тръгнах по пътя. В живота ми се случиха меко казано магическо-невероятни неща. И без да се усетя само за година май наистина се разделих с почти всичко, за което някога се кълнях, че е смисълът на живота ми. Когато се разделях с МЕГЗ треперех от страх. Буквално мислех, че умирам. Тогава имах I-AM и въпреки че не мога да я сравня никога с MEGZ. Тя ме държеше с единия крак на сухото. Беше моята патерица и ми помагаше да се крепя. Представете си дори без да осъзнавам съм я кръстила "АЗ СЪМ". Така беше и смятах, че дълго ще си я работя.

На 18.06 обаче се прибрах в България. И смятах докато съм на семинара ми в гората междувременно да спретна и 2 колекции, които да пусна сега като се върна в Дубай. Приятели, правя дрехи от 13 годишна. Винаги е било така - затварям си очите и Вдъхновението си върши работата. Винаги са идвали сами с огромна лекота. Е този път не. Почвам да творя, затварям си очите и пред мен се появява единствено образа на Бог, който ми казва "Вече си готова". Така всеки път в продължение на 2 седмици. Побърках се. Минах през всички емоционални състояния. Но каквото и да правех, не идваше. Трябваше да се изправя пред семейството и екипа си и да им кажа "Приключвам". Не друг бранд, а приключвам окончателно. Беше толкова страшно, защото ги обичам повече от всичко. Буквално се чудех дали ще ме намразят.

И така - Край. Благодаря ви, обичам ви. Няма да се повтарям пак -Знаете, за мен беше велика привилегия да творя за вас."

Коментари (5)

Грозна

Грозна

11.07.2021 | 08:48

и луда.

Отговори
0 0
Емилия

Емилия

10.07.2021 | 19:46

То пък едно творчество...

Отговори
3 0
Биби

Биби

10.07.2021 | 16:30

Наистина - НЯМАМ ДУМИ!

Отговори
6 0
НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

10.07.2021 | 16:27

Добре,че написахте как се казва това недоразумение,защото като видях първата снимка си помислих,че виждам някоя дама от Столипеново.

Отговори
9 0
марица минаха пик ....

марица минаха пик ....

10.07.2021 | 15:53

а сега ми кажете кой се интересува от това нещо което е като нищо....?????!!! защо ни занимавате с тази луда ...тя няма мира с главата си ние ще й гледаме прогрмите... и то безплатно... хайде холан не ни стига Цвета Караянчева и Бойко Борисов барабар с "младежите от герб"....!!!!!

Отговори
8 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?