3906

Шок от аутопсията: Тялото на на Уитни Хюстън се е разлагало преди да умре

Шок от аутопсията: Тялото на на Уитни Хюстън се е разлагало преди да умре

 

Красотата на Уитни Хюстън бе помрачена от години злоупотреба с вещества и до смъртта й през 2012 г. цялото й тялото е било с белези и рани, сочат нови разкрития от аутопсията на изпълнителката.

Резултатите показаха още, че носът на певицата е изгнил и има дупка в него, вероятно поради честата употреба на кокаин. Установено е също, че една от артериите й е запушена на 60%, предава "Телеграф".

В доклада от аутопсията пише още, че в кръвта на легендарната певицата е намерена смес от девет наркотици.

Хюстън почина трагично във ваната на хотел в Бевърли Хилтън на 11 февруари 2012 г. Тя беше пристигнала в града по-рано през седмицата за церемонията по наградите „Грами“ и беше видяна да се държи хаотично и неадекватно само ден преди трагичния й край.

В деня на смъртта си тя се оплакала от болки в гърлото и казала, че иска да се изкъпе преди да тръгне за партито на Клайв Дейвис.

По тялото на Уитни Хюстън е открита и следа от игла, заедно с белези от гръдни импланти и "очертания на двустранна гръдна протеза". Зъбите й също били в ужасно състояние. Според доклада от аутопсията, певицата носела протеза, тъй като й липсвали 11 зъба.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Наркотиците

Наркотиците

12.02.2024 | 18:07

Пиенето и други такива неща. Не прощават на никой .

Отговори
1 0
retert

retert

12.02.2024 | 17:18

Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виa.гpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим---> https://da.gd/menalfa

Отговори
0 1

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?