Следвайте ни

Шок! Къванч Татлъту е заплашан със смърт от...

viber icon

Къванч Татлъту и съпругата му Башак Дизер са жертва на системен тормоз и смъртни заплахи.  Двойката подаде съдебен иск срещу мъж на име Синан А., който не спира да ги тормози.

През каналите си в социалните мрежи въпросният е изпращал обидни съобщения, като по думите на Татлъту и Дизер се стигнало дори до намеци за застрашаване на живота им.

След иска на звездната двойка, от прокуратурата в Истанбул проведоха разследване, а двете страни на конфликта бяха поканени на медиация, но до компромисно решение така и не се стигна. Така, срещу Синан А. Бяха повдигнати обвинения за обида и заплахи, като присъдата може да достигне от 9 месеца до 4 години.

По време на процедурите Татлъту и Дизер отново се обърнаха към съда с мотива, че тормозът продължава, а под постоянно променящо се име Синан А. многократно ги заплашва със смърт. Въпреки това съдът отказа да арестува заподозрения докато тече разследването. Причината – не било сигурно, че той изпраща заплахите. „Семейството на Синан А. заяви, че той е психически нестабилен и също е обезпокоено от ситуацията“, заявява пък адвокатът на Къванч Ибрахим Халил Атеш. По думите му, основната цел на неговите клиенти е заподозреният да получи необходимото лечение, пише Слава.
 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?