49

Шок и ужас на Слънчака! Вижте с кого Пиленцето от Монако смени Боби Манекена СНИМКА

Пиленцето от Монако Нина Димитрова вилнее из Слънчака в компанията на Мис Силикон Анна Мария – Чернева. Двете дами бяха забелязани в най-луксозното заведение за този сезон там. Красавиците пиеха коктейли, а по-късно и шампанско в хитовото Za Zu.

Не е ясно къде е половинката на Нина – Боби Манекена, но изглежда към момента брюнетката е сама у нас и е решиа да се наслади изцяло на нощния живот по родното Черноморие, пише „Телеграф”.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Невъзпитан

Невъзпитан

28.06.2022 | 15:12

Красавици ?!?! Шегувате се,нали...

Отговори
5 0
седесарските пилинца от Макако

седесарските пилинца от Макако

28.06.2022 | 14:07

То така и седесарите едно време си мислиха, че като падне комунизма всички ще станат богат, няма да бачкат и само ще си чепкат вълната в Монако и на Канарските острови!

Отговори
0 2
Мюмюн джаксан

Мюмюн джаксан

28.06.2022 | 12:14

Таз вип-аджийка ша вилней из сланчака, златнити и албена, докат има паре и ша са углежда за някуй нов баламурник дет ша й плаща масрафа. Ама кой ша й варжи щот тя ша му надуй главата сас приказки за мунако-ко било там, тя кат каква са е придставлявала, как е убикаляла насам натам и накрая на тоз новиа ша му писни и айде чао. За никъв ч.е.п. ни става таз-беля на главата, а можи сичкуту туй да е уйдурма сас раздялата-демек уж са се разделили, ама заради известнуста. Изустанала рабута, хич ги няма завалиите.

Отговори
2 0
мими

мими

28.06.2022 | 11:06

Що за крокозъбли!? Няма ли кого друг да популяризирате....

Отговори
6 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?