71

Шок и сълзи в "Хелс Китчън"! Какво се случи след ненадейното напускане на устатата Цветомира СНИМКИ

Снощният епизод на кулинарната надпревара "Хелс Китчън" предизвика истински шок в зрителите, защото изненадващо шоуто напусна един от най-колоритните участници този сезон - врачанката Цветомира.

Устата врачанка си свали престилката и я връчи на шеф Виктор Ангелов само три седмици преди големия финал в риалити формата, загубвайки окончателно шанса за наградата от 100 000 лева.

"Кифла, не кифла, колко на 18, още ученици, биха се впуснали на такъв формат и то да е и нещо свързано с образованието им? Браво! Достойно представяне и дано в бъдеще да ѝ се получат нещата и то в тази посока", гласи един от многото коментари малко след края на епизода в социалните мрежи.

"Много трогателни бяха думите на шеф Ангелов! Харесвам как намира винаги най-точните думи и в тази мелачка ги учи на много истини в живота! Дано да са го слушали внимателно! А Цвети ще ми липсва! Предаването с нея беше цветно и свежарско! Аз хареквах това,че шеф Ангелов я насърчаваше и подкрепяше! Пожелавам и много успехи и да не изневерява на себе си!", се казва в друг, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Е кво да се

Е кво да се

27.04.2023 | 13:18

Е случило напуснала е поредното шоу и кво от това .

Отговори
1 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?