Шивачка стана “Мис Чае Шукарие” в рокля направи си сам

Втората подгласничка в ромския конкурс взела с 5 изпит в Аграрния университет час преди шоуто

Шивачка сама си скрои роклята и се яви на “Мис Чае Шукарие”, с което спечели овациите на жури и публика и се окичи с лента и корона. 20-годишната Гергана Тодорова единствена сред участничките се появи със специален за случая тоалет на конкурса за красота навръх Международния ден на ромите. Русокосата хубавица с гордост обяви, че има диплома за средно образование, а в момента заработва като шивачка, затова сама си направила жълта рокля от коприна. Момичето пристигна от Чалъково, за да се включи в традиционната надпревара в Столипиново, като получи даже и парична премия от 20 лева. Подгласничките є трябваше да се задоволят с десетолевки.


За разлика от останалите конкурси за красота, в този журито се вълнуваше единствено от танцовите умения на 11-те претендентки. На въпрос на кое парче искате да играете, девойките в един глас извикаха: “Новото парче на Азис” и уредбата гръмна. По настояване на комисията обаче трябваше да кършат снага и под ритъма на ромски кючек. Тук завидни умения показа внучката на ДПС съветника Антон Карагьозов - Златка, която бе класирана втора. Трета остана 21-годишната Хараланка Иванова, пременена в лъскав потник и черен панталон.


21-годишната брюнетка пристигна за шоуто с усмивка до ушите, тъй като току-що изкарала петица на изпит по земеделски трактори в Аграрния университет. Девойката е първокурсничка по агробизнес, след като миналата година успяла да стане студентка с оценка от матура. “Няма шега, няма измама, не умея да преписвам. Уча много”, обясни успеха си къдрокоската.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата предпочитате за национален празник на България?