49

Широки пръсти: Лили пръсна 70 000 лв. за световни дизайнери СНИМКИ

Лили Иванова показа част от най-актуалния си гардероб, оценен от специалисти на близо 70 бона. Предполага се, че примата ще използва някои от тоалетите и във финалната част на турнето си, започващо в понеделник от Варна.

Сред модните находки на примата са тоалети от последната колекция на големи световни дизайнери. Сред обувките открихме модел на световноизвестния Ив Сен Лоран. Черното бижу е поръчвано предимно от световни знаменитости, а цената му е 2000 лв. Цената на другите обувки на естрадната звезда също не отстъпват, макар и да не са модели на легендарни дизайнери. В гардероба й присъстват няколко чифта боти от есенните колекции на няколко луксозни италиански марки, а стойността само на чифт от тях е 4000 лв.

Феновете на певицата са свикнали да я виждат основно облечена в бяло и черно, затова не е чудно, че в избора й и  този път откриваме няколко бели тоалета. Сред тях е актуален сет от риза и панталони, покрити с кристали на  дизайнера Александър Уанг. Цената на костюма е 2500 лв. Кожено яке с капси е един от най-атрактивните тоалети в гардероба на звездата, а  цената му е 8000 лв., пише „Телеграф“.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
007

007

24.08.2022 | 21:42

За кога бе Лили , а ...?????

Отговори
3 1
Лорд Музика

Лорд Музика

24.08.2022 | 20:26

Обличане в скъпи дрехи благодарение на феновете , даващи пари за концерти ,дискове, и разни други неща с нейното име. Продължавайте да и ходите на концертите зада има тя да харчи .

Отговори
3 1
отива и !

отива и !

24.08.2022 | 18:45

Нека се похвали! Единствената родна поп звезда и най-обичаната българка има право да бъде в крак с модата. На 83 години препълва залите и театрите тази година! Нямаме друг толкова успешен артист в България. Написаното не трябва да предизвиква завист и укор! Нека се види че с труд и талант можеш да си позволиш дрехи и аксесоари, с които ще радваш очите на публиката следващите месеци!БЪДИ ЗДРАВА ЛИЛИ! МОЛИМ СЕ БОГ ДА ТЕ ЗАКРИЛЯ! Лошите думи и ненужни укори подмини!

Отговори
3 3
Лорд критика до отива и !

Лорд критика до отива и !

24.08.2022 | 20:28

Авив можете ли да си позволите такива скъпи дрехи , я кажете . Какво и се радвате , тая няма ни деца ни домашни любимци , подарява си букетите на доктори и болници . Да сте чули да е дарила пари за нещо, защото аз не съм.

Отговори
3 2
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

24.08.2022 | 14:59

егоистка вместо да ги е дарила на домове сиропиталища но ЛИЛИ не е ФИЛАНТРОП а САМО ВЛЮБЕНА егоистка

Отговори
4 2

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?