46

Шест предмета с тежест в дома ви блокират парите и късмета

Твърди се, че лошата енергия в дома може да се усети веднага, когато я има и обикновено в тези къщи бързо настъпват раздели, бедност и нещастия. 

Когато екстрасенс усети такива неща, те препоръчват да махнем някои неща от дома си, които може да влияят точно по този негативен начин.

Черни дрехи

Повечето от нас много ги обичат не само защото са винаги стилни, но и защото са подходящи за всеки повод и комбинация. Черният цвят от своя страна обаче е с негативно влияние върху емоционалното състояние и в един момент може да се превърне в магнит за негативности. Комбинирайте ги с повече цвят, ако все пак държите на тях прекалено много и не искате изцяло да ги замените.

 

Боклуци и сувенири

Всеки ненужен предмет, който само събира прах и дори не се пази от сантиментална стойност, а просто на принципа да не бъде хвърлен, е като кутия за събиране на негативност. Това са предмети, носещи "мъртва тежест" в дома и пречат на късмета да влиза там, където би имало място за него, ако тези вещи ги нямаше.

Стари снимки

Да, всяка снимка носи спомен, напомнящ ни хубави моменти, но има някои фотографии, като например на починали хора или хора, които са ни донесли лоши чувства, които повече ни карат да страдаме, когато ги погледнем и така да пренасяме негативност от миналото, в настоящето.

Стари мопове и метли

В старите времена метлата се е считала за ефективно средство срещу зли духове и с помощта й са се извършвали множество ритуали. Сега метлата е просто инструмент за почистване и тя трябва да е чиста – както физически, така и енергийно. Ако имате стара метла, която някой ви е подарил, изхвърлете я и си вземете нова.

Едно време старите хора са считали метлите за средство срещу зли духове и сили и с нея са извършвали много ритуали, но в днешно време тя е нищо повече от инструмент. Имате ли стара метла, изхвърлете я. Редно е в дома ви да има чисти, здрави и ако може, нови предмети.

Чужди неща

Чуждите предмети пазят енергията на човека, на когото принадлежат. Никога не знаете наистина през какво преминава даден човек и какво "прехвърля" на предметите около него, затова е и по-добре да избягвате да пазите чужди неща, особено на хора, които не познавате много добре.

Пари и портфейли

Когато събирате пари, като в касичка, е добре това да се случва в нещо, което е ново, красиво и дори ако щете луксозно. Не трупайте стотинките в стар портфейл, защото и парите са енергия, които имат нужда да бъдат зареждани положително, за да са настроени положително, пише "Актуално".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Тошо

Тошо

02.08.2022 | 17:27

Най-много помага ако махнете Марица от къщата. Ще ви олекне от глупости.

Отговори
3 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?