Следвайте ни

Шест красавиците на Плейбой разгорещиха нощен Пловдив

viber icon

Топ моделите на Плейбой  заредиха с горещи пролетни емоции Пловдив. Едно от нощните заведения в града на тепетата стана домакин на спектакъла Spring Sensations Party. В купона се включиха "зайчетата" Анна Мария Чернева, Дениз Хайрула, Светлана Гочева, Зорница Цветкова, Габриела Рашкова и Даниела Арнауд.

Сцената на локала се превърна в пищните Версайски градини. Хубавиците се появиха под звуците на „Пролет“ от цикъла на Вивалди „Четирите годишни времена“. Моделите на Playboy бяха като истински горски нимфи, облечени в ефирни бели тоалети  с пищни флорални корони, изработени лично от хореографа на събитието Пепи Ялъмова.

Всички ВИП гости на Spring Sensations Party получиха и най-новия 186 брой на Мъжката библия, в който са събрани поредица от любопитни разкази и интервютa. На корицата е горещата Дениз Хайрула - първа подгласничка на Мис Плеймейт 2019 Жанета Осипова. Сред гостите бе и бизнесменът Христо Сираков. 

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

тоца

16.05.2019 | 00:12

Търся зелен крокодил, в магазините има само оранжави!

Отговори
0 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?