Следвайте ни

Шепот от отвъдното: Синът на покойния Ламбо обсъжда с него сделка за 100 бона

viber icon

Синът на Стефан Данаилов - Владимир, продава последния автомобил на покойния актьор, който е марка Mercedes.

"Да, така е, аз няма къде да карам Mercedesа на татко в Щатите. Плюс това тук, където живея, няма много хора, които да шофират толкова скъпи коли. Да, разбира се, че хората имат пари, но за тях не е толкова важно да се показват, колкото в България", обяснява пред „България Днес“ Влади Данаилов.

Той се консултирал с шофьор на Ламбо, който цял живот се грижил всичко да е изрядно в автомобила, когато заедно тръгнат на път. Цената определили двамата - 99 900 хиляди лева. Черната лимузина вече чака собственика си в шоурума на Ферари и е била разглеждана от няколко почитатели на актьора.


„Някой ще каже, че с лека ръка продавам колата на баща ми. Не е така. Споменът за татко е в душата и главата ми, а не в железарията. Много неща ми напомнят за него, особено когато се върна в България. Но вярвам, че духът на човека, като си отиде от този свят, се запазва и той няма да има нищо против тази продажба. Знаете, че съм вярващ и мислено си говоря с баща ми. Постоянно се съветвам с него, когато искам нещо да направя, особено когато е свързано с него. Винаги съм чувал това, което искам, разбирали сме се без думи, той никога не ми е повишавал тон. Не е налудничаво, предполагам ще ме разберат много от хората, които са изпитвали загубата на близки, с които много са се обичали", сподели още Влади Данаилов.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?