2374

Шеф Силвена Роу се разгневи: Омръзна ми! Българинът не е беден, никога не е бил беден ВИДЕО

Шеф Роу направи поредното си включване на живо с последователите си в социалната мрежа, като отговаряше на редица въпроси по отношение на хранене, начин на живот, мислене. Топ готвачката много се ядоса на твърдението, че сме бедни и не можем да бъдем като хората по света.

"Българинът не е беден, никога не е бил беден. Как може една нация с братята Кирил и Методи да създадем азбука, на която една огромна част от света да говори и да казваме, че сме бедни – ха как е възможно. Беднотата е начин на разбиране, беднотата е в нашия мозък, ако вярвате, че сте беден вярвайте си го, но си мълчете. Омръзна ми да се говори, че българския народ е много беден и нещастен. Да политиката ни е „шибана“, но не е само в България, погледнете по света. Това са поправими неща, ако всеки поеме отговорност за себе си, ще се получи. Много е лесно да се предадем и да кажем “това не е за мен“. Как не е за теб, живота е за всеки, живей го!"


С думите си вдъхнови доста свои фенове, зареди ги с енергия и вяра и те й отвърнаха подобаващо:

"Възхищавам ви се ! Следя ви с удоволствие.Продължавайте да вдъхновявате хората!Има много заспали хора.Вие имате силата да ги пробудите.Бъдете благословена!"

"Разплаках се като казахте,че ще направите нещо в световен мащаб за България. Благодаря, искам да целуна ръката Ви!
Благодаря ви!
Вярвам,че това е начина!
Вярвам! Вярвам! Вярвам!"

Човек ако не направи това които иска СЕГА, утре ще мисли, ако бях го направила какво щеше да е

Шеф Роу , Вие ми вдъхвате надежда. Наистина само да поискаме ще ни се даде,разбира се и с нашите действия.

Вие сте прекрасна – заразяваща с позитивно настроение, енергична, свежа! Благодаря ви, че ни предавате от всичко това!  

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Травестита

Травестита

08.07.2022 | 08:24

се е изказал. Много умно. А очите й са като сфетофари.

Отговори
3 0
Иванов

Иванов

08.07.2022 | 02:58

Тая пак се обажда от коневръза, що не си гледа ресторантите в Дубай, а що се отнася до богатства, да няколкостотин хиляди всяко лято се изнасят към Гърция да почиват,те определено не са бедни,има едни около милион безработни и още толкова , но останалите имат роднини в чужбина дето помагат пенсионери детски вечно реват колкото и да им се дава, и има не малко телкосани дето смучат пари без да са зле и като обобщим,не повече от милион и половина два не са много добре,останалите се справят доста добре .

Отговори
2 2
Българин

Българин

08.07.2022 | 00:41

Г-жа Роу разбираемо е да ви омръзне, стандартите на който сте свикнали тук са лукс, и да права сте за едно Българите не са били бедни няма и да бъдат имаме ценности и вяра.

Отговори
3 2
Хана

Хана

07.07.2022 | 23:52

Госпожо Роу, 30 години демокрация ни доведоха до най бедната държава в Европа , с управлението допреди 6м, безобразно крадени сме!

Отговори
4 0
Кокошки

Кокошки

07.07.2022 | 22:35

С азбуката не се говори, с азбуката се пише и чете!!! Що не си бъркаш гърнето, а си тръгнала да се правиш на "ГРАМОТНА" ?!

Отговори
5 3

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?