1939
Следвайте ни

Шеф Манчев защити Андре Токев, а колегите му Роу и Михалчев...

viber icon

Шеф Иван Манчев може би изненада всички, след като публично подкрепи своя приятел и колега Андре Токев. Скандалът с ареста му за шофиране пиян се разрази с нечувани темпове и взриви обществото. Шеф Токев публично се извини за постъпката си, а веднага след това получи едно рамо и от властелина на „Кошмари в кухнята“. Двамата се преки конкуренти в двете частни телевизии, но това не пречи да добрите им отношения. Манчев, който по принцип избягва социалните мрежи, пусна дълго писмо в защита на колегата си.

Фенове на кулинарните риалити се зачудиха обаче защо по въпроса вече повече от седмица мълчат колегите на Токев шеф Силвена Роу и шеф Петър Михалчев от предаването „Мастършеф“. Готвачката е в Дубай, но със сигурност е чула за инцидента, а присъствието й във Фейсбук и Инстаграм е всекидневно, но въпреки това призив в защита на Токев няма. Михалчев пък участва в състезание, но не намери време да каже пред обществото две думи за колегата си.

Припомняме цялото изявление на Манчев, което "Марица" вече публикува:

"Oтносно инцидента с моя дългогодишен приятел и колега Андре Токев, който познавам над 20 години, искам да споделя, че случилото се при него не е практика, а изключение. За Андре мога да кажа, че е професионалист, немски възпитаник, изключително дисциплиниран и работохолик, като в същото време винаги е показвал умение да работи с хора от различни сфери.

В работата си винаги е проявявал отговорност и търпение, за да постигне нужните резултати. Ще завърша с това, че осъзнавам изключително сериозността на случилото се, като желанието ми е единствено да споделя личното си мнение за Андре, което се базира на нашето дългогодишно приятелство и работата ни заедно.".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Бате

Бате

20.11.2021 | 09:31

"Кошмара" Манчев да не се изказва много, много в защита на Андрето Токев. Два пъти го хващат със солидни промили, рецидив е това и да си носи последствията. Все пак Токев е извадил и голям късмет, че не е убил човек.

Отговори
0 0
Ани

Ани

10.11.2021 | 23:55

Взеха се насериозно и станаха отвратителни... Единият се жени сто пъти и се смята за красавец, а всъщност торба л@.а, другият пиянде...

Отговори
2 2
Mariq Vasileva

Mariq Vasileva

10.11.2021 | 19:48

Има нарушение, има съответно наказание. Няма да го избираме за президент, за да ни се изтъкват възпитание, образование, дисциплина, работохолизъм... Не е практика, но е рецидив..

Отговори
5 0
Габи

Габи

10.11.2021 | 15:10

Всеки може да згреши. Но когато се случва два пъти за по-малко от две години е притеснително, анеслучайно.

Отговори
6 0
Бесен

Бесен

10.11.2021 | 04:02

Познаваш го над 20г ама това в някаква регресия ли го видя.Тоя мелез го знам като образ от едно немско риалити за готвачи състояло се някаде 2007-10г непомня точно и на конкурса мръсните националфашаги го отритнаха като бита мастия мелезак и избраха чистокръвен немски нерез а иначе имаше талант повече от всички но мелези у немско не ги тачат особенно български направо грях нямат шанс.Така че 20г няма как да го познаваш очилат кон лъжлив лицемерен мазняр понеже те хората в германия не го познаваха ама изобщо нали му слушах интервюто на кастинга и надали и сега да го познават никъде не се говори за него нищо 000 а ти лешче може да го познаваш от толкова време ако сте приятелски семейства с баща му иначе йок.Затова не се прави на интересен кон не си направо безинтересен.

Отговори
10 8

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?