1939
Следвайте ни

Шеф Манчев се включи в скандала с Андре Токев с думите...

viber icon

"Oтносно инцидента с моя дългогодишен приятел и колега Андре Токев, който познавам над 20 години, искам да споделя, че случилото се при него не е практика, а изключение". Това написа в Инстаграм профила си шеф Иван Манчев и така официално защити коегата си.

"За Андре мога да кажа, че е професионалист, немски възпитаник, изключително дисциплиниран и работохолик, като в същото време винаги е показвал умение да работи с хора от различни сфери. В работата си винаги е проявявал отговорност и търпение, за да постигне нужните резултати. Ще завърша с това, че осъзнавам изключително сериозността на случилото се, като желанието ми е единствено да споделя личното си мнение за Андре, което се базира на нашето дългогодишно приятелство и работата ни заедно", допълва още Манчев.

Колегата му Андре Токев бе хванат да шофира в нетрезво състояние миналата седмица. При седмица дрегерът показа, че има 1,9 промила алкохол. Кулинарят е осъждан за шофиране в нетрезво състояние и през 2019 г.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (12)

Ние

Ние

09.11.2021 | 17:38

Било изключение ,я стига глупости наказание спрямо закона.Друго важно е да се спрат тъпите изяви и. фаворизирането на едни прости готвачи.Кскви шефове бе я слезте на земята просо черпаци.

Отговори
25 8
Костадинов

Костадинов

09.11.2021 | 16:40

Мястото му е в затвора при независима правосъдна система, обаче нашата е зависима и ще мине между капките този алкохолик.

Отговори
21 5
Иво

Иво

09.11.2021 | 13:05

През 2005 г работих във Вип хотел в Банско. При посещение на Правителствена делегация и гости от Чужбина, Токев беше поканен за Шеф готвач. Тогава не бяхме чували нищо за него. Но всички останахме възхитени от него и като човек и като професионалист. Много земен, усмихнат. Показа ни много тънкости в кухнята. Не се надуваше като много други. Наши грешки поправяше с усмивка и казваше, че ще се научим. Готин пич, отвсвкъде. И НЕ ПИЕШЕ! И НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН, КОГАТО ПЕРСОНАЛА СИ НАПРАВИХМЕ КУПОН АНДРЕ ТОКЕВ НЕ ПИ АЛКОХОЛ. Весели се с Нас, но наистина не пи алкохол. И сега при тези факти и видеото, съм изумен. Явно нещо се е променило при него и е добре да се поправи навреме.

Отговори
38 7
Тоя

Тоя

09.11.2021 | 11:18

Пияница по бързата процедура и към затвора....Там му е мястото.

Отговори
19 14
Kendo man

Kendo man

09.11.2021 | 10:35

КОЕ НЕ Е ПРАКТИКА БЕ МАНЧЕВ ,ЗАТОВА ЛИ ИМА УСЛОВНА ПРИСЪДА ,ЗАТОВА ЛИ ИМА И ПРЕДИШНИ ПРОВИНЕНИЯ НАРУШЕНИЯ СВЪРЗАНИ С АЛКОХОЛА ЗАТОВА ЛИ МУ ТРЕПЕРЯТ РЪЦЕТЕ ПО ВРЕМЕ НА ПРЕДАВАНИЯ И НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОПРАВИ ПРИКАЗКАТА И ТИ СИ СЪЩИЯ И АЛКОХОЛИК КАТО НЕГО ВСИЧКИ ГОТВАЧИ МАЛКО КАТО ВИ СНИМАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА И СЕ ВЗИМАТЕ ТОЛКОВА НАСЕРИОЗНО А ИНАЧЕ АКО БЕШЕ НЯКОЙ ОБИКНОВЕН ЧОВЕК ДА ГО НАПРАВИ СЪЩОТО КАТО НЕГО ЩЕ ГО ВКАРАТЕ С 200 В ЗАТВОРА ,ВСИЧКИ СТЕ АБСОЛЮТНИ КАВАЛИ ТОЙ ЯВОР БАХАРОВ НЕ БЕШЕ ДРУСАН ТОЙ ЯВОР БАХАРОВ НЯМАШЕ УСЛОВНА ПРИСЪДА ПАК ЗА НАРКОТИЦИ И ЗА АЛКОХОЛ АМА КАКВО СТАНА ИЗЧАКАХА ДА МУ МИНЕ СТАРАТА УСЛОВНА ПРИСЪДА ПРОТАКАХА МУ ДЕЛОТО И НАКРАЯ ПАК ГО ОСЪДИХА УСЛОВНО ТАКА ЩЕ СТАНЕ И С ТОКЕВ

Отговори
56 5
Габи

Габи

09.11.2021 | 08:52

Много наивни и глупави ми звучат оправданията, че много работил. Работи за себе си, защо трябва да бъде заплаха за хората с това деяние. Всеки бъркал, но на него не му е за първи път. Само разочарование буди в много негови почитатели носи всичко случило се.

Отговори
46 4
Мнение

Мнение

09.11.2021 | 07:53

На всеки може да се случи. Но когато се случи плащаме. И този човек да си плати по справедливост-с името,авторитета,свободата. това деяние е рецидив.Дали е толкова дисциплиниран?

Отговори
44 9
Tomas

Tomas

09.11.2021 | 07:07

Когато готви в МАСТЕР ШЕФ му треперят ръцете. От какво ли???

Отговори
22 9
Tomas

Tomas

09.11.2021 | 07:05

Ако се вгледате в прословутото МАСТЕР ШЕФ когато готви ще забележите страшно треперене на ръцете му. От какво ли???

Отговори
22 10
Ива

Ива

09.11.2021 | 00:12

В затвора! Някои хора си мислят, че като са известни и богати, всичко им е позволено. И наистина в повечето случаи им се разминава, защото си плащат. А нас тъпаците ни глобяват и съдят за щяло и нещяло. Крайно време е това нещо да приключи и законите да важат еднакво за всички. Тоя пияница можеше да убие някой. И ако сега му се размине, на никой през ум да не му минава, че ще си вземе поука. Пак ще го направи, но ако сега се е разминало без жертви, то следващия път не се знае... В затвора!

Отговори
53 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво правителство ще управлява България след изборите на 14 ноември?