49

Шарлопов ѝ се скара от отвъдното: Какво ми раздаваш парите насам-натам?

Бояна Шарлопова загърби дискретността, в която доскоро бе обвила личния си живот, и показа новата си любов. Вдовицата на мултимилионера Стефан Шарлопов, който се спомина внезапно през 2018 г. едва на 56-годишна възраст, засия до млад мъж на екскурзия в Намибия. 

Това стана ясно от клипче, което блондинката публикува в социалните мрежи, за да покаже красотата на африканската държава. Кадрите – кой от кой по-екзотични, се сменят бързо във видеото, но по-внимателните веднага ще забележат, че за някои Бояна позира в интимна близост до млад, добре сложен мъж. „Традиция, култура, самобитност и автентичност... На четвъртия ден в невероятната Намибия посетихе едно от най-старите африкански племена Дамара. Температурата беше само 47 градуса”, споделя Бояна към клипчето. В него тя е запечатала моменти от вълнуващото си приключение, на което се е отправила с приятелки, а изглежда и с любимия мъж.

Двамата позират пред джипа, с който обикалят забележителностите, като Бояна е седнала на капака и е сложила дясната си ръка на гърдите му, а лявата – на рамото. Той се е облегнал лежерно, обхвал с ръка десния й крак. Снимали са се и прегърнати пред спираща дъха гледка, като Бояна закачливо е изплезила език към лицето му. Има и романтичен кадър, в който на фона на залеза са щракнали допрени краката си. В други кадри компанията се е отправила на поредното пътешествие. Бояна се вози до млад господин, който, макар да е без шапка и слънчеви очила, изглежда е същият, в чиято прегръдка се снима.

„Някога сигурно ще дойде момент, в който ще имам... Не ми се иска да остана сама в живота”, призна Бояна в началото на 2019 г. пред Мон Дьо в предаването „Събуди се” по Нова тв. Тогава, година след загубата на мъжа си Стефан Шарлопов, с когото имат 4 общи деца, блондинката сподели, че приоритет е семейството й, както и бизнесът, но издаде и надеждата, че няма да живее без любов. Първо, сподели Бояна, която е микробиолог и психолог, трябвало да намери любовта в себе си, да я даде на себе си, за да може да я даде и на друг. Кога ще стане това, нямало как да знае. Не си била дала срок, в който да тъгува по покойния си съпруг, нито била определила кога ще е готова и ще очаква нова любов. Нямало как да го направи. „Просто идва в един момент”, каза Бояна.

Любовта й със Стефан Шарлопов, който има пораснала дъщеря Ева от първия си брак, продължи 17 години. Запознали се в една от фабриките на бизнесмена, в която Бояна работела като микробиолог. Още преди да го срещне, тя все слушала за него от колеги. Видяла го за първи път от прозореца на лабораторията и усетила силно влечение. Някак си я завладяла харизмата му. Той също я забелязал, защото скоро след това я поканил на вечеря. Първата им среща обаче минавала за провал. Бояна мълчала през цялото време, докато той много говорел. Не хапнала почти нищо, защото бъдещият й съпруг поръчвал все храни, които не обичала, като синьо сирене и гъши дроб. Блондинката мислела, че няма да има втора среща, но след няколко седмици Стефан Шарлопов пак я поканил. Тогава вече го нямало притеснението от първата им вечеря и двамата усетили, че говорят на един език. Дори довършвали изреченията си. „Той беше винаги директен”, казвала е Бояна. С това я завладял. Според нея, той още, като я видял, решил, че ще е негова жена. „И си ме спечели и много бързо се развиха отношенията ни. На третия месец вече бях бременна. Всички си мислеха, че аз нарочно, да го вържа, а истината е, че той каза: „Нямам време. Искам от теб три деца.” И трябваше веднага да се започне”, споделяла е с усмивка Бояна, която дари милионера с 4 деца.

Тъкмо на тях тя се била посветила през годините, като спорадично била ангажирана с дизайна и логистиката на новите проекти на мъжа си, чийто бизнес в основната си част е в туризма. Въпреки че не участвала пряко в дейноста на съпруга си, Бояна научила много за от него. „Без да ходя на специализирани курсове, аз всъщност завърших най-истинския и стойностен университет – този на Шарлопов. Разбрах колко неща съм знаела заради това, че съм живяла с такъв велик човек като него, и само мога да съм благодарна, че животът ми е дал този шанс”, казва Бояна.

Стефан Шарлопов си отиде внезапно в съня си през нощта на 5 февруари 2018 г. Предният ден Бояна получила смс от него, докато била на поредния урок в школа по психотерапия. „Пращам ти целия позитивизъм на света. Ти си едно прекрасно жълто пиленце и си създадена не за да носиш вина, а да даваш любов и спокойствие на хората, които те обичаме. Бъди себе си, бъди щастлива”, гласяло съобщението. Сутринта на 5 февруари Бояна още не се била разсънила, когато усетила, че нещо не е наред.

„Стефче, Стефче...”, повикала тя мъжа си, но той не й отвърнал. Лежал неподвижен до нея. Тя сложила глава на рамото му и усетила, че е студен. Звъннала на шофьора да се качи. И той се убедил, че Стефан Шарлопов си е отишъл. Бояна не искала децата им да го видят така. Стегнала се, направила закуска, а после ги изпратила на училище. „Върнах в спалнята и започнах да викам: „Защо сега, когато вече всичко е балансирано?”, разказвала е за кошмарния момент тя.

Децата им вече били пораснали, можели да се наслаждават на връзката си. За жалост Господ решил друго. По-късно станало ясно, че сърцето му било уголемено. При това от доста време. Стефан Шарлопов знаел, защото 2 години по-рано си направил профилактични изследвания. Не споделил с жена си, за да не я тревожи. Вечерта, преди да си отиде, имал високо кръвно, но взел хапчета и се нормализирало. Почувствал се по-добре и затова не отишъл в болница. След загубата му, Бояна изпитала нужда да му каже много неща. Написала му ги в смс-и, които изпращала на телефонния му номер. „И си ги получавах”, казвала е тя.

Бояна се мобилизирала, заради децата им. С Ева – дъщерята на Стефан Шарлопов от първия му брак, в началото си били взаимна опора. Скръбта ги сплотила, както и общото решение да продължат бизнеса му заедно. Въпреки периодичните слухове за кавги и раздор, Бояна е подчертавала, че с Ева са в добри отношения. В последната година и половина обаче двете дами са във вражда, дори са разделили бизнеса. Вероятно причината е снажния млад мъж, с когото сега Бояна има връзка. Според някои, това е бодигарда на Шарлопов. Може би е същия, когото е повикала, за да констатират смъртта му?

„Трябваше да се науча да живея без Стефан по един нов начин”, споделяла е Бояна. В един от редките пъти, в които го сънувала, той й казал: „Какво ми раздаваш средствата насам-натам”. Тъкмо тогава тя имала казус, свързан със средства. Така че имала нужда от съвет. „Той беше всичко за мен. Той беше моят водач, моят баща, любим, приятел, с който мога да споделя всичко. Той беше визионер и виждаше в бъдещето. Той беше парадоксът на постоянния успех. Ти се раждаш такъв”, казвала е Бояна. И е цитирала приятел на мъжа си: „Ако видиш Шарлопов да хвърли 5 лева в калта, ти хвърли 10, защото със сигурност ще спечелиш”, пише HotArena.net.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
12 коментара
ФАКТ

ФАКТ

31.10.2023 | 00:16

Прост сайт за прости хора

Отговори
4 0
Анонимен

Анонимен

30.10.2023 | 15:52

Тая ще му профука мангизите. И ест ще намери някой млад тъпкач, то от жена друго не може да се очаква в 99% от случаите...

Отговори
16 2
Иво

Иво

30.10.2023 | 14:27

Стефан почина от предозиране с Виагра , Отидеси от този свят в леглото на добра приятелка на жена му после стъкмиха историята

Отговори
20 1
Марко

Марко

30.10.2023 | 11:06

Как не се ожени за стругар ,ама тва е любов от пръв поглед ,видяла го от прозореца на лабораторията

Отговори
44 3
Аиде

Аиде

30.10.2023 | 09:10

Голям праз!

Отговори
17 4
ПКП

ПКП

29.10.2023 | 10:42

Каква поредна мурвенска драма, назначен милионер опънал петалата, а втората му съпруга се чуди кой да я опъне.

Отговори
95 7
ЯИН

ЯИН

30.10.2023 | 05:27

Не се изказвай неподготвен.

Отговори
6 22
Обикновена

Обикновена

29.10.2023 | 10:17

куч.к.а.

Отговори
56 8
ха ха ха

ха ха ха

29.10.2023 | 09:30

Стига сте превъзнасяли Шарлопов.Той си беше куфарен милионер от БСП,Бояна златотърсачка и те така.Да се радва сега на любовта си с млад мъж и толкова.Излишно е да ни занимавате.

Отговори
123 8
Я проверете!

Я проверете!

29.10.2023 | 09:17

Да не са го отровили завалията???

Отговори
72 4
Наблюдател

Наблюдател

29.10.2023 | 09:27

Вероятно не е отровен. Просто кифлата е имала късмет. Иначе и досега щеше да надува вълшебната (дърта) флейта.

Отговори
82 6
Я проверете!

Я проверете!

29.10.2023 | 09:32

Явно и бодигардът е имал голям късмет!

Отговори
87 5

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?