1553

Шарлийз смени Шон Пен с бившия на Холи Бери

Us Weekly съобщава за романтична връзка на актрисата Шарлийз Терон с Габриел Обри, модел и бивше гадже на Холи Бери, с която той има обща дъщеря. Източник на изданието разкри, че актрисата и моделът са били на среща. „Те бяха много спокойни и се радваха един на друг, каза източникът, като отбеляза, че все още не се говори за сериозна връзка.

Това не е първият път, когато на двамата се приписва интимна възка. За първи път за тях се заговори още през 2017 г., когато съвместните им снимки попаднаха в пресата. Но тогава Терон отрече всичко. Видях го за около три секунди. Минавайки, казах: „Здравей!“ Защото децата ни учат в едно училище, каза тя в интервю с Анди Коен през 2017 година.

Шарлийз не е била сериозно обвързана с никого от юли 2015 г., когато се раздели с Шон Пен след година и половина връзка. Актрисата отбеляза, че е отворена за нови запознанства, но като цяло е доволна от всичко.

„Мога честно да кажа за живота си: не се чувствам самотна. След като имам деца, не че те заместват или ви правят по-малко заинтересовани за интимност. Но да бъдеш родител е голяма работа и в края на деня, когато си лягам, си казвам: „О, Боже, не бих искал този ден да беше друг “, призна Терон.

Актрисата имаше връзка с фронтмена на Third Eye Blind Стефан Дженкинс от 1998 до 2001 г. По-късно със Стюарт Таунсенд, с когото излизаше от 2001 до 2009 г.

Терон има две дъщери, 10-годишната Джаксън (биологичният пол на Джаксън е мъжки, но момчето се смята за момиче) и 8-годишната Август, които тя осинови съответно през 2012 и 2015 г.

Обри има 14-годишна дъщеря Нала от Холи Бери, с която се раздели през 2010 г. след пет години връзка. Раздялата на двойката премина със скандал. Бивши любовници дълго време съдиха за попечителство, като Бери обвини Габриел в расизъм. През 2014 г. съдът нареди на Бери да плаща издръжка на Обри, която актрисата все още изплаща. Бери намали сумата наполовина миналата година, наричайки плащанията "изнудване". 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?