Следвайте ни

Шапки долу: Дара проби във Великобритания

viber icon

Дара удари всички български артисти с огромния пробив, който направи извън пределите на родната музика. Талантливото миньонче има потенциал да направи международна кариера, след като талантът ѝ беше забелязан навън.

Преди броени дни тя се присъедини към екипа на една от най-успешните британски агенции за популяризиране и менажиране на артисти. Компанията Shodement е световна платформа за изграждане на бъдещи звезди в рамките на музикалната индустрия чрез планиране, дизайн, изпълнение, маркетиране и мониторинг на техните музикални проекти.

Забелязват нашенката в Инстаграм, правят й пълен профил и генерират едно от редките неща, на които се радват артистите от Източна Европа – ентусиазъм да я направят успешна извън собствената й страна. Подписват договор и обединяват усилия с българския екип на Дара за лансирането на талантливото ни момиче първо във Великобритания. 

В центъра на иновативната маркетингова стратегия ще застане испанска версия на песента й "MAMACITA", заедно със съвсем нов международен проект на певицата, който ще се появи съвсем скоро. Дара представи български вариант на "MAMACITA" навръх 22-рия си рожден ден като подарък за феновете. По двете версии на парчето работи с музикалния продуцент и неин близък приятел – Константин Бешков – Kay Be, а по видеото – с режисьора Димитрис Георгиев и оператора Росен Савков, пише www.standartnews.com.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

да бе да

да бе да

15.01.2021 | 19:14

нищо не е пробила.някой ви е пробил тъпите мозъци смотани джурналя

Отговори
7 2
Знаете ли за ко се сваля шапка ве Инцебили

Знаете ли за ко се сваля шапка ве Инцебили

15.01.2021 | 18:47

Шъ свалим шапки га и разпорат задните части Демек Като я пробият отзад Еий тва може Дара

Отговори
6 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай