Следвайте ни

Шампион по бягане стана “Мистър Пловдив 2019“

viber icon

Спринтьорът Иван Булкин е новият “Мистър Пловдив 2019“. Бляскавото събитие се състоя в пловдивски нощен клуб. Най-красивият пловдивчанин е истински атлет. Висок е 184 см, учи в Пловдивския университет и тренира професионално. Булкин е многократен държавен шампион на 60 и 100 метра бягане в различни възрастови групи.

"Искам да благодаря на организаторите на конкурса за възможността, която ми бе предоставена. Беше страхотна нощ, изпълнена с много емоции и забавни моменти. За мен ще е чест да нося титлата "Най-красив пловдивчанин" през идната 2020 година", каза победителят.

Подгласници на Булкин станаха гимназистът  Петър Тенев и Момчил Лазаров, който е професионален модел, и електроинжинерът Александър Станчев. В ТОП 5 на най-красивите пловдивчани влезе и Станислав Симов. Финалистите в престижната надпревара получиха много подаръци. 

Организаторите на конкурса бяха заложили на динамична и модерна шоу програма, а хореографията бе дело на Марина Стаменова-Джони. Претендентите дефилираха с екстравагантна колекция кожени дрехи и бански, а за финала момчетата бяха облечени в стилните официални костюми.

Водеща събитието беше топ моделът Катрин Вачева, а за музикалната програма се погрижиха попфолк сензацията Цветина и актуалната Мисис България 2019 -Неделина Цанева.

Председател на журито  беше Мисис България Мариана Маринова, която направи своя светски дебют след излизането си от риалити формата "Фермата".

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?