46

Шамар в лицето вместо "Сбогом": Людмила заби ножа за последно на Алекс от "Ергенът"

Страстите в "Ергенът" нямат край. Поредната щедра доза драма бе доставена на зрителите от Людмила Костадинова сподели в „Преди обед“ емоциите си след напускането на "Ергенът". Тя се е разочаровала от някои участнички още в началото.

„Много симпатизирах на Александра, но първоначалното мнение понякога лъже. Когато опознаеш човек и го видиш в някакви ситуации, вече ти става ясно, че не всичко е това, което си мислиш. Не намерих логика в Алекс. Според мен тя не е наясно със себе си“, коментира Люси.

„Записах се за участие, защото преживях любовно разочарование и имах нужда от разнообразие, от нещо различно, да предизвикам себе си – аз обичам да го правя. Видях Виктор и си казах: Симпатичен младеж. На кастинга бях първата одобрена“, сподели Люси пред Сашо Кадиев.

Тя бе и първата жена, която Виктор целуна още първата вечер.

„На всички момичета ни беше странно, че трябва да се борим за вниманието му, но такъв е форматът. Изпитвах симпатии към Виктор, дадох му шанс да ме спечели, но не успя. Трудно е. Моето сърце трудно се печели“, допълни Люси.

Относно своята реплика „Аз съм злопаметна и това ми помага, защото не позволявам на другите да ми се качват на главата“, тя добави „Не ми тежи да помня лошото, трябва на тях да тежи“.

След "Ергенът" Люси е разбрала, че трябва да има по-голямо самочувствие за себе си, да е уверена.

 „Винаги съм се възхищавала на хората, които се шегуват с каменно изражение. Като се гледам на екрана, си казвам „Боже, получило ми се е“, добави Люси, цитирана от ladyzone.bg.

Напоследък на улицата доста хора й споделят, че я харесват, защото е пряма, а децата искат да се снимат с нея.

„Мъжете не ме ухажват повече от преди, сигурно ги е страх. За мен мъжът трябва да е опора. Не да ми дава всичко наготово, но когато съм в труден период, да ми каже „Ти ще се справиш!“. Търся мъж, с когото да създадем семейство, в каквото аз израснах“, призна Люси.

„Казах на майка „Влизам в предаването, за да си намеря мъж и да приключа с тези глупости“. Писна ми от срещи – едно и също. Баща ми изобщо не беше ентусиазиран, но сега се хвали навсякъде. Дори му звънят, за да му кажат, че харесват как се представям“, разказа Люси, чийто баща е скулптор.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Дгд

Дгд

14.05.2022 | 00:23

Тая не е добре

Отговори
2 1
Моме

Моме

13.05.2022 | 23:24

Голямо гюбре си

Отговори
3 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?