46

Шамар по Марта Вачкова в "Капките", унижението е голямо

Объркаха певиците, а едната остана съвсем забравена.

Емоциите след снощния полуфинал в "Като две капки вода" тепърва ще отекват, поне до следващата неделя, когато е големия финал на шоуто за имитации. Въпреки че бе изпълнена с много неочаквани изненади обаче, снощната вечер не мина и без скандал - и то какъв!

Когато дойде ред на Кали да представи онова, което бутона на късмета й е отредил като образ - "Червената шапчица" на Деси Добрева, стана така, че никой не спомена кой в действителност изпълнява песента. Не Деси Добрева, а Марта Вачкова е тази, с чието изпълнение стана популярна тази песен.

Сингълът, издаден през 2019-та година бе представен като песен от репертоара на Деси Добрева - която бе в публиката и бурно аплодираше изпълнението на Кали. Това обаче, нямаше как да бъде подминато от бдителните фенове на формата, които още по време на излъчването на "Капките" заляха мрежата с коментари в израз на възмущението си.

"Преди 30 години, като част от албума "Рома тв", я изпълни Марта Вачкова. Щото по това време Деси Добрева е била дете", гласи един от коментарите. А в друг се казва: "И Марта зареди тая песен с такава емоция и плътност, дето никой не може да ги повтори".

"Марта Вачкова се възмути миналата седмица, когато беше в залата, че не е нейното име, а това на Добрева беше казано при избора от бутона".

Вълната от коментари обаче, по всичко изглежда, че тепърва ще се вихри в страницата на "Капките", а дали ще последва някаква реакция по време на финалната вечер на шоуто, само можем да гадаем, пише show.blitz.bg.

"Може би, ако трябваше да имитира изпълнението на Марта Вачкова, щеше да бъде много по-добра. По-близка щеше да е до блендата й. Но и сега се справи Кали", добавя пореден потребител в мрежата. А друг директно атакува с думите: "Първообраз беше великата Марта Вачкова! Добрева я обезличи, както всичко, до което се докосне!"

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
9 коментара
Аз съм

Аз съм

16.05.2023 | 08:51

Че ,от къде на къде Десето е изпълнител на тази песен ,??!! Марта е човекът ,който пръв я е изпълнил ,и редно беше да я споменът , а не да я поканят най лицемернно ,зада и видят реакцията и на учудване и обида .

Отговори
17 5
Баикортитяк

Баикортитяк

16.05.2023 | 07:27

Марта Квачкова виеше като мамут тая хубава песен,Деси Добрева я пееше прекрасно,сега я пеят сегашните вокалисти на Куку бенд ,чиято е песента!

Отговори
7 11
Петя

Петя

15.05.2023 | 23:57

Баба - Марта - Вачкова ,отдавна хората я забравиха тя е забравена от времето, старае се пак да напомни за себе си но не се получава,сега това поколение даже не са чували за нея просто с нищо не я помнят освен с - куку то и това е ,а пък и доста остаря времето си върви.

Отговори
7 17
Замбол

Замбол

15.05.2023 | 20:39

На коой му пука тази песен кой е пял преди време и после кой е правил кавър . А Марта няма да осети шамара ,с тези месеца който има все едно муха е ухапала. Тя даже не помни какво глупости е пяла в това задръстено албумче с чалгия и простотия .

Отговори
16 21
Ужас

Ужас

15.05.2023 | 22:19

Тъпо и неграмотно пишеш! Не се пробвай! Нищо не ти се разбира!

Отговори
18 2
Четяща

Четяща

16.05.2023 | 07:04

Просташките,неграмотно написани коментари говорят за автора си повече от това,което той се напъва да каже.

Отговори
9 1
Задължително

Задължително

15.05.2023 | 17:37

Трябва да се пише за тези от капките и кой и как е пял някаква песен някога преди векове . А тя Марта лежи на чужда слава и като актриса е гола вода . На кила е много .

Отговори
24 36
Соня

Соня

15.05.2023 | 16:47

Стига с тия измишльотини,била запалена мрежата!!! На кой му пука за Марта,която е дванадесети разряд актриса певица??? Грозна селска пръчка !

Отговори
26 35
Дгд

Дгд

15.05.2023 | 21:53

Точно

Отговори
8 10

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?