49

Сграбчи го за гушата: Депутат на Слави изнерви Годжи до краен предел

Само за един човек не съжалявам, че си е тръгнал от Шоуто на Слави, но няма да кажа кой е той. Беше депутат. Това разказа съратникът на Дългия - Годжи, пред 7dnisport.bg.

През годините е имало много информации, че той и Слави са скарани, но истината е, че двамата са приятели в истинския смисъл на думата. 

Закачките между тях са част от стратегия за забавление на зрителите по телевизията и в студиото на предаването. Годжи много пъти е признавал, че Слави Трифонов е човекът, който е създал всичко около тях и този, който има най-добро усещане за шоу.

Най-големият ми късмет е, че съм в "Ку-ку бенд" и съм се срещнал с такива хора, казв басистът на Слави.

По думите му успехът на предаването се дължи на строгите критерии, които поставя Дългия. Няма водещ с такъв ритъм, не съм виждал, няма и да има, категоричен е Годжи.

За напусналите шоуто какво да кажа? Те са си решили така... Не обичам и не харесвам, когато се случва. Знам, че е наивно. Всеки има трески за дялане, но това не ми е окей, посочва музикантът.

При нас основна сила е дисциплината. Евгени включително е отнасял глоба за едно свое закъснение, въпреки че беше изпълнителен директор на "Гласът на България". Аз също съм отнасял глоба", признава Годжи.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?